REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po sėkmingo pirmojo sezono projektas „Fit Model Lietuva“ nusprendė nesnausti ir dar kartą įrodyti visoms Lietuvos merginoms, kad nėra neįmanomų dalykų. Šįkart merginos iki spalio pabaigos plušės sporto salėse, mokysis sveikos gyvensenos paslapčių ir pasistengs nustebinti savo kūno pokyčiais.

Po sėkmingo pirmojo sezono projektas „Fit Model Lietuva“ nusprendė nesnausti ir dar kartą įrodyti visoms Lietuvos merginoms, kad nėra neįmanomų dalykų. Šįkart merginos iki spalio pabaigos plušės sporto salėse, mokysis sveikos gyvensenos paslapčių ir pasistengs nustebinti savo kūno pokyčiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šįkart siūlome susipažinti su trimis projekto dalyvėmis: Inga, Aušra ir Aneta.

INGA

Mano vardas – Inga (30 m), gimiau ir augau Vilniuje. Sportu, kaip pomėgiu, susidomėjau dar mokykloje. Gerai sekėsi bėgimas, ypač sprinto rungtys. Dalyvaudavau su vyresnėmis mergaitėmis mokyklos rengiamose sporto varžybose, turiu 2 diplomus III vietos (sprinto 50m ir 1km kroso varžybose). Buvau vienintelė klasės mergina, kuri lankė kūno kultūrą su dideliu užsidegimu ir noru. Po 10 klasės profiliavimo, visos klasės panelės rinkosi šokių pamokas, o aš traukdavau su vaikinais į kūno kultūrą.

REKLAMA

Po mokyklos norėjau studijuoti Kaune Kūno Kultūros akademijoje, tačiau tėvai paprotino, jog rinkčiausi rimtesnę specialybę, ir taip patekau į VGTU – inžinerinę informatiką (baigiau bakalauro ir magistro studijas).

Studijų metais, sukūriau šeimą, susilaukėme su vyru dukrytės, kuriai dabar 5 metukai. Darbuojuosi IT sferoje, tačiau vis labiau pradeda nepatikti ofisinis darbas. Esu vis dar neatradus savęs , ieškau kur galėčiau patobulėti, realizuoti save. Svajoju po metų, kitų išsilaikyti trenerio licenziją – dėl savęs, o galbūt ir pradėti papildomai užsidirbti naujoje veikloje. Dar po keletos metų – galbūt susilaukti ir antro vaikučio. Skaitau ir domiuosi sveika mityba bei sportu. Perskaičius visas A. Pauliukevičiaus knygas, tačiau visai kas kitą, kai dirbi su treneriu realiai. Reikia vis tiek to “gyvo” žmogaus, kuris prižiūrės, patars ir motyvuos.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal zodiaką esu vėžys – pakankamai užsispyrusi, bet mėgstu ir laisvę. Nepatinka pagyros, geriausia motyvacija siekiant tikslo – pastabos. Papuolus į projektą, kas rytą keliuosi laiminga su šypsena veide, su įkvėpimu, nes žinau, jog manęs laukia nauji iššūkiai, nauji žmonės, įdomi nauja patirtis. Galbūt tai bus sėkmingo kelio pradžia link bikini kategorijos.

ANETA

Mano vardas Aneta. Man 28-eri metai, esu iš Vilnius. Ištekėjusi, kol kas vaikų neturiu. :) Sportuoju jau trečius metus. Buvau vegetare, bet dėl projekto pradėjau valgyti mėsą. Dirbu anglų kalbos dėstytoja „Time For English“ mokykloje. Laisvalaikį praleidžiu su vyru. Turiu nerealų vyrą futbolininką, kuris visada ir visur palaiko mane, valgo viską pagal mano mitybos planą, kad tik man būtų lengviau. Planuojame šeimos pagausėjimą, kai tik pasieksiu to, ko pastaruosius metus taip stipriai norėjau. Labai svajojau apie varžybas, dabar matau, kad mano svajonė gali išsipildyti ir pabandysiu iš visų jėgų ją įgyvendinti!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto metu bandysime: sustangrinti kūną, platinti nugaros raumenis, sumažinti liemens apimtis, formuoti sėdmenis.

AUŠRA

Mano vardas Aušra, esu 26-erių metų mergina gimusi Utenos raj. Baigusi vidurinę, persikėliau gyventi į Vilnių. Mokiausi Vilniaus technologijų ir verslo profesinių mokymų centre ir įgijau tekstų rinkėjos ir maketuotojos specialybę. Vėliau baigiau grafinį dizainą ir WEB svetainių kūrimą Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje. Šiemet apgyniau diplominį darbą ir gavau Vytauto Didžiojo universiteto naujųjų medijų menų bakalauro laipsnį. Taip pat atlikau praktiką Maltoje pagal Erasmus programą – WEB internetinių svetainių kūrimas. Mano svajonė dirbti pagal specialybę, todėl šiuo metu kaip tik ieškau darbo.

REKLAMA

Man labai patinka piešti bei kurti tokius produktus, kuriuos įsivaizduoju, taip pat maketuoju, fotografuoju, organizuoju renginius. Labai mėgstu aktyvų laisvalaikį – keliauti, sportuoti, žaisti badmintoną, kvadratą, tinklinį ir panašius žaidimus. Svajoju apie kelionę į kalnus, šuolį su parašiutu. Man patinka dalyvauti įvairiuose renginiuose, festivaliuose, parodose, taip pat dalyvauju modelių atrankose ir reklamų filmavimuose, nes nuo mažens svajojau tapti modeliu.

Esu neprigirdinti abejomis ausimis, nešioju klausos aparatą nuo trečios klasės. Labai džiaugiuosi, kad galiu girdėti ir kalbėti, tačiau man dar trūksta praktikos, reikia lankytis pas specialistus.

Sporto salėje sportuoju 3 metus, namuose turiu savo sporto salę – keletą pilvo preso ir kojų treniruoklių, dviratį. Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę dalyvauti projekte „Fit model Lietuva“. Manau, kad niekada nereikia pasiduoti, tereikia daug užsispyrimo ir noro sveikai bei laimingai gyventi. Ką bandysime pakeisti projekto metu: stiprinti pečių juostą, sumažinti liemens ir klubų apimtis, platinti nugaros raumenis, stiprinti kojų raumenis, mažinti riebalinį sluoksnį, keisti laikyseną. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų