REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Gali kilti įtarimų dėl žmonių, kurie jums daro vienokią ar kitokią įtaką. Galbūt pamatysite, kad jie irgi klysta, ir netgi labiau nei tai pateisinama. Arba daro jums aršų spaudimą. Pasitikėjimo krizė didins vidinį nerimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pamėginkite sugalvoti, kaip realizuoti save, kuo nekasdienišku praturtinti savo gyvenimą. Gal turite kokią kūrybinę idėją, o gal jūsų dėmesio reikia vaikams ar pamirštiems mylimiesiems? Neleiskite jiems liūdėti ir nuobodžiauti.

REKLAMA

Dvyniai

Protingai spręskite profesines bei kitas problemas. Jei kils idėja keisti darbą ar politinę partiją, neskubėkite nešti pareiškimo. Venkite užgaulaus kritikavimo, o ir patys neskubėkite įsižeisti dėl kiekvieno stipresnio žodžio.

Vėžys

Jums netrūks išradingumo, apsukrumo. Tačiau nepatartina startuoti su naujovėmis, reformomis - kažkas pasirodytų neracionalu, nenumatyta. Tačiau galite mėginti susitarti dėl paskolos, investicijų, reikalauti draudimo išmokos ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien nusimato naudingas susitikimas, galbūt dėl verslo ar darbo reikalų. Arba kažkoks pokalbis savaime pakryps taip, kad pavyks susitarti dėl perspektyvų. Vis dėlto per didelių vilčių nepuoselėkite, nes pažadai ne itin tvirti.

Mergelė

Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti darbo reikalais, arba rūpintis atvykusiais iš kitur ar besiruošiančiais išvykti. Tačiau daugiausiai jėgų išeikvosite nereikalingiems dalykams. Pamirškite senas ambicijas ir nuoskaudas.

Svarstyklės

Visą dieną neturėsite atokvėpio, nes nuolat reikės su kuo nors bendrauti, diskutuoti, spręsti svetimas problemas, kolektyvinius reikalus, derintis prie daugumo interesų. Vakare lyg didžiausios atgaivos trokšite vienatvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pagalvokite apie savo siekių realumą ir įvertinkite finansines bei kitas galimybes. O jei sumanėte kaip nors bėgti nuo problemų, jos tarsi šešėlis seks iš paskos. Galite gauti anoniminį laišką, patirti keistą spaudimą ar persekiojimą.

Šaulys

Norėdami pademonstruoti, kaip gerai esate informuoti vienu ar kitu klausimu, galite taip nukrypti į ne savo reikalus, kad prisidarysite rūpesčių. Gali užvirti audringos diskusijos, ginčai. Neviršykite greičio kelyje.

Ožiaragis

Šiandieną pravartu nuodugniai planuoti, įvertinti savo galimybes, jėgas, lėšas. Tik nenubaidykite sėkmės skubėdami, darydami spaudimą. Tegul situacija savaime subręsta. Impulsyvumas, neatsargumas gali sukelti problemų.

REKLAMA

Vandenis

Norėdami aprėpti daugybę reikalų, viską suspėti, galite prisidaryti problemų darbe. Gresia gamybinės traumos, technikos gedimai, konfliktai. Galvokite, ką kalbate, o jei padarėte klaidą, neverskite atsakomybės kitiems.

Žuvys

Nors stengsitės atrodyti pareigingi ir reikalingi darbe, namie ar šiaip visuomenėje, viskas gali pakrypti atvirkščiai. Galbūt ką nors sugadinsite, sutrikdysite ir sukelsite nereikalingą įtampą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų