REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„SMScredit.lt A lygos“ lyderių akistatoje suklupę „Trakai“ netrukus sugrįžo į pergalių kelią ir į antrą čempionato poziciją.

„SMScredit.lt A lygos“ lyderių akistatoje suklupę „Trakai“ netrukus sugrįžo į pergalių kelią ir į antrą čempionato poziciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

23-iojo turo mače „riteriai“ namuose po puikaus antro kėlinio 3:0 (0:0) nugalėjo paskutinėje turnyro lentelės vietoje esantį „Kauno Žalgirį“.

REKLAMA

Jau pačioje susitikimo pradžioje komandos apsikeitė išpuoliais: į Igną Plūką smūgiavo Andrejus Liasiukas, o „Trakų“ jaunasis saugas Oscaras iš arti pasiuntė kamuolį šalia vartų. Netrukus po Jevgenijaus Zasavickio klaidos šansą smūgiuoti turėjo Andrejus Čuchlejus, bet savo laimę pabandęs nesėkmingai.

Kėlinio viduryje šeimininkai įgavo pranašumą, tačiau susikurtomis progomis nepasinaudojo. „Riteriai“ nerealizavo situacijų po dviejų Deivido Mikelionio klaidų, Artiomas Gurenka pataikė į vartų konstrukciją, o Michailas Šiška vienu lietimu smūgiavo netiksliai.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi prieš pertrauką kauniečiai atakavo pavojingiau ir vėjais paleido auksinę progą pelnyti įvartį „į rūbinę“. Pirmame epizode Karolio Šilkaičio tolimą smūgį atrėmė vartininkas, o po kelių minučių tas pats „Kauno Žalgirio“ saugas nenukreipė kamuolio į tuščius vartus.

Antrasis kėlinys prasidėjo pavojinga Leonido Mušnikovo ataka, nuo kurios apsigynė I. Plūkas, tačiau po to sąlygas diktavo tik viena komanda – „Trakai“.

Puikios progos pelnyti pirmą įvartį savo naujoje komandoje neišnaudojo M. Šiška, kurio pirmą smūgį atrėmė D. Mikelionis, o antrą – ant vartų linijos buvęs Brunno. Visgi 55-ąją minutę tai, ko nepavyko įvykdyti legionieriui iš Ukrainos, atliko 18-metis Oscaras. Legionierius iš Liberijos, sulaukęs Deivido Česnauskio perdavimo, tiksliu smūgiu galva pelnė debiutinį įvartį „Trakuose“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

64-ąją minutę džiaugėsi Nerijus Valskis. „Riterių“ atakų lyderis gražios atakos metu pergudravo vartininką ir pasižymėjo vienuoliktą kartą šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone, susilygindamas su iki tol snaiperių klasifikacijoje pirmavusiu Vilniaus „Žalgirio“ puolėju Andrija Kaludžerovičiumi.

Dar po trijų minučių kauniečių viltis pakovoti dėl teigiamo rezultato sužlugdė J. Zasavickis, tiksliai smūgiavęs galva po tikslaus A. Gurenkos perdavimo iš kairiojo atakos krašto.

Tiek šeimininkai, tiek „Kauno Žalgiris“ per likusį laiką atsakė keliais aštriais išpuoliais. Arčiausiai tikslo buvo žalgirietis A. Liasiukas, sudrebinęs vartų konstrukciją.

Taip pat traumą šiame mače patyrė šoninis teisėjas Dainius Bisigirskas. Jį antrame kėlinyje pakeitė rezervinis arbitras Manfredas Lukjančukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų