REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
„Leon Somov ir Jazzu“ koncertas (nuotr. Fotobankas/Tomas Lukšys)

Vienas garsiausių ir populiauriausių šalies duetų „Leon Somov&Jazzu“ pristatė naują, meile alsuojantį kūrinį „Falling“.

19

Vienas garsiausių ir populiauriausių šalies duetų „Leon Somov&Jazzu“ pristatė naują, meile alsuojantį kūrinį „Falling“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mylimieji, dalinuosi naujausiu mūsų su Leonu darbu. Vasarą palydint, rudenį pasitinkant, bet mylint vis taip pat stipriai“, - socialiniame tinkle rašė atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA

Pasidalinusi naujausiuoju kūriniu, ji visus gerbėjus paskatino atvykti į rugpjūčio 31-ą dieną Kalnų parke vykstantį grandiozinį koncertą.

„Pirmą kartą šoksime pagal šią dainą visi kartu. Ir, aišku, pagal daugelį kitų. Myliu. Kriskime kartu į spalvą rudenį“, - svajingai rašė atlikėja.

Kalnų parke vykstantis koncertas bus jų baigiamasis vasaros šou, karūnuojantis visus festivalius ir stebinantis techninėmis naujovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilniuje grojame retai, todėl pastebėjome, kad mūsų koncertai – ypač laukiami. Ateikite palydėti vasarą, pasitikti naują sezoną ir tiesiog pabūti kartu! Mes visuomet galvojame apie savo klausytojus, savo mylimą publiką, todėl grojaraštį sudarome taip, kad ne tik patiems patiktų, bet ir visiems klausytojams įsimintų ilgam. Skambės visų pamėgtos dainos, ruošiame keletą muzikinių siurprizų“, – kalbėjo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Šis koncertas Vilniuje tikrai bus ypatingas. Mes su Juste išties retai koncertuojame, bet daug dirbame studijoje, turime įrašę naujų, dar niekur viešai neskambėjusių dainų. Kelias jų atliksime Kalnų parke, – sakė L. Somovas. – Kitas mūsų koncertas veikiausiai vyks tik žiemą, taip kad tikrai verta apsilankyti, kartu pašokti. Aš visuomet per savo koncertus šoku. Jau kurdamas muziką trepsiu koja, o pasirodymo metu publika, kuri tave jaučia ir tuo mėgaujasi, visiškai išjudina.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Leono, jų koncertų niekada nereikia dangstyti inovacijomis, nes visuomet įvyksta stebuklas tarp atlikėjų ir klausytojų. Tačiau šįkart „Leon Somov & Jazzu“ šou tikrai bus išskirtinis dėl ultra-modernių techninių sprendimų, specialių LED konstrukcijų, kokių Lietuvoje dar niekas nenaudojo, efektingo scenos apšvietimo.

„Mes turime puikią komandą, kuri stengiasi, kad šis koncertas ne tik gerai skambėtų, bet ir gražiai atrodytų vizualiai. Visi dirbsime maksimaliai, kad tai įeitų į istoriją“, – teigė L. Somovas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų