REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus policija iškėlė bylą dar vienam taksistui, kuris vežė narkotikus vartojančius asmenis.

Vilniaus policija iškėlė bylą dar vienam taksistui, kuris vežė narkotikus vartojančius asmenis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai organizavo tikslinę policinę priemonę, kurios metu buvo sulaikytas taksi 57 metų vairuotojas ir dvi 24-erių ir 25 metų moterys.

REKLAMA

Kaip pranešė policija, Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, buvo sustabdytas įtarimą sukėlęs taksi automobilis „VW Sharan“, kuris važiavo nuo Salininkų autobusų stoties link. Pareigūnams patikrinus taksi automobilio saloną, jo viduje buvo rasta 12 folijos lankstinukų, įtariama, su narkotine medžiaga – heroinu. Visi įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Taksi vairuotojui pareikšti įtarimai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas. Moterims pareikšti įtarimai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

REKLAMA
REKLAMA

Už šias nusikalstamas veikas taksi vairuotojui gresia areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų, moterims – areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, kartu su kolegomis iš Viešosios tvarkos valdybos Mobiliosios kuopos, atliko neatidėliotiną kratą gyvenamajame name, Vilniuje, Kelmijos Sodų gatvėje.

Kratos metu buvo rasti 76 folijos lankstinukai, kaip įtariama, su narkotine medžiaga – heroinu, svarstyklės, priemonės narkotinėms medžiagoms fasuoti bei nusikalstamu būdu įgyti pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sulaikyti ir į areštinę uždaryti trys vyrai, gimę 1979, 1992 ir 1979 metais. Taip pat sulaikytos dvi moterys, gimusios 1992 ir 1982 metais.

Įtariamiesiems pareikšti įtarimai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už šią nusikalstamą veiką numatyta laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Šią savaitę tai jau antras kartas, kai Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaiko taksi vairuotoją, kuris teikė pervežimo paslaugas asmenims, žinodamas, kad jie važiuoja įsigyti narkotinių medžiagų.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, kovodami su narkotinių medžiagų vartojimu bei platinimu, teigia nuolat organizuojantys tikslines policines priemones. Padidintas dėmėsis skiriamas taksi vairuotojams, vežantiems į Vilniaus čigonų taborą ir jo prieigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų