REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Mila Kunis (nuotr. Vida Press)

Aktorė Mila Kunis savo vizažistui turėjo gerai išperti kailį. Fotografai spėjo užfiksuoti visas jo klaidas, tad aktorė anksčiau ar vėliau tai irgi pastebės.

5

Aktorė Mila Kunis savo vizažistui turėjo gerai išperti kailį. Fotografai spėjo užfiksuoti visas jo klaidas, tad aktorė anksčiau ar vėliau tai irgi pastebės.

REKLAMA

Makiažo „meistrė“ gerokai persistengė gražindamas vieną patraukliausių pasaulio aktorių. M. Kunis naujos kino juostos pristatymo puotoje prie sienelės pozavo gerokai per šviesiai padažyta nosimi.

Šviesia juosta vidurinė veido dalis ryškinama norint ją optiškai sumažinti. Tačiau tai kokybiškai atlikti gali tik patyręs makiažo meistras. Deja, M. Kunis negali didžiuotis geriausiu makiažo specialistu.

O gal į renginį ji ruošėsi pati? Nors M. Kunis ir jos sutuoktinio Ashtono Kutcherio bendro turto vertė sudaro net 170 mln. Dolerių, šie pagailėjo net vestuviniams žiedams.

Vestuvinių M. Kunis ir A. Kutcherio žiedų kaina – pigiau grybo

Apie tai aktorė papasakojo trečiadienį lankydamasi TBS pokalbių laidoje „Conan“. Tuomet laidos vedėjas Conanas O'Brienas pagyrė jos subtilų žiedą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis nerėžia akies, – sakė laidos vedėjas. – Jis ne, taip sakant, nepaprastai prašmatnus, o tai, galvoju, šaunu.“

Mila jam padėkojo ir, savo pačios nuostabai, nusprendė papasakoti detales.

„Negaliu patikėti, kad kažkam pasakoju šią istoriją. Taigi, mano vyras ir aš prieš kurį laiką susituokėme. Jis atnešė man nuostabų sužadėtuvių žiedą. Taip sakant, pribloškiantį, pribloškiantį, pribloškiantį! – sakė 32 metų aktorė. – Bet mūsų vestuvinių žiedų – mūsų vestuvėms – nusprendžiau tiesiog gauti juos iš „Etsy“.“

REKLAMA

Vyrui jos nepompastiška prieiga padarė didžiulį įspūdį. „Klausyk, daug metų kalbėdavausi su tavim ir man visuomet labai patikdavo tai, kad esi kukli, – pasakė jis jai. – Tu labai atvira dėl to.“

Kamerai parodžius jos žiedą, ji prisiminė, kaip ją pribloškė „Tiffany and Co.“ vestuvinių žiedų kaina. „Kiek? Tai astronomiška, – pasakojo aktorė. – Tad nuėjau į „Etsy“ ir, taip sakant, „90 dolerių?“

Pagalvojau: „Pirk dabar!“ Ashtono (žiedas) kainavo 100 dolerių, tad techniškai jo vestuvinis žiedas buvo truputį brangesnis.“ „Nieko čia tokio“ buvo nusipirkti pigesnį žiedą, pridūrė Mila.

„Mano sužadėtuvių žiedas nuostabus, bet visą laiką jo nenešioju. Šis žiedas, vis pagalvoju, „90 dolerių!“ Tai puiku. Tie žmonės iš „Etsy“ nė nenumanė, kieno žiedus daro, bet jie buvo nuostabūs ir labai malonūs, mandagūs ir dosnūs“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų