REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Kim Kardashian ir Kanye Westas (nuotr. Vida Press)

Nors asmenukės, kuriose Kim Kardashian nuolat įsiamžina nuoga, yra nepaprastai populiarios internete, nėra didesnio jų gerbėjo už jos vyrą Kanye Westą, rašo pramogų pasaulio naujienų svetainė eonline.com.

31

Nors asmenukės, kuriose Kim Kardashian nuolat įsiamžina nuoga, yra nepaprastai populiarios internete, nėra didesnio jų gerbėjo už jos vyrą Kanye Westą, rašo pramogų pasaulio naujienų svetainė eonline.com.

REKLAMA

„Man labai patinka jos „nuogos“ asmenukės, – sakė jis žurnalo „Harper's Bazaar“ numeriui „ICONS“. – Na, taip sakant, man labai patinka tos iš šono, iš nugaros ir iš priekio. Man tiesiog labai patinka matyti ją nuogą; man labai patinka nuogumas. Ir man labai patinka nuostabios formos. Jaučiu, kad tai beveik renesansiškas dalykas, paveikslas, moderni paveikslo versija.“

Buvusiam meno studentui realybės žvaigždės kūno linkiai primena charakteringą Adele balsą. „Galvoju, kad Kim svarbu turėti savo figūrą. Nerodyti jos būtų tarsi Adele nedainuoti“, – sakė jis žurnalui.

Kanye yra absoliutus minimų nuotraukų gerbėjas, bet ir jo žmona, su kuria jis yra susituokęs dveji metai, lygiai taip pat giria savo vyrą. Paklausta, kurios Kanye kūno dalys jai labiausiai patinka, ji atkartojo sutuoktinio žodžius ir pasakė: „Turiu pasakyti, (kad Kanye) širdis.“ Vis dėlto ji pridūrė: „Ir man visuomet patiko jo kojos“.

REKLAMA
REKLAMA

K. Westas, kuris į analogišką klausimą atsakė pirmas, galvoja taip pat: „Mano mėgstamiausia Kim kūno dalis (yra) širdis.“

Kanye – galbūt daugelio nuostabai – taip pat atskleidė, kad jam visai nepatinka galvoti: „Iš tikrųjų aš nemėgstu galvoti. Galvoju, jog žmonės galvoja, kad man labai patinka galvoti. Bet man nepatinka. Man visai nepatinka galvoti.“

REKLAMA

„Esu 14-mečio vidurinės moksleivio ir 60-mečio žmogaus derinys. Tai niekad nepatenka į ketvirtą ar penktą dešimtį. Turi būti 100-u proc. 60 arba 100-u proc 14, ne tarp (to)“, – tęsė reperis.

K. Kardashian yra garsi asmenukių pozuojant nuogai propaguotoja, bet net ji pripažįsta nesitikėjusi tokios šalies reakcijos į naujausią jos kadrą su atspindžiu veidrodyje.

„Ruošiausi į dušą; pasidariau nuogos (savęs) asmenukę, laikiau ją daugiau kaip metus savo telefone. Man tiesiog patiko ta nuotrauka, todėl, taip sakant, (pagalvojau): „Uždėsiu cenzūros juosteles ant jos ir paskelbsiu“. Nedarau dalykų, kad jie būtų, o „tai galinga. Parodysiu jums žmonės, kad tai yra mano žinia.“ Aš ne toks žmogus. Mane tai įgalina, bet aš to nedarau konkrečiai su tikslu parodyti galią“, – aiškino ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kokie būtų buvę jos ketinimai, ta nuotrauka išprovokavo dideles diskusijas apie moterų įgalinimą, feminizmą ir apie tai, kiek nuogumo yra per daug.

„(Reakcija) buvo tokia šokiruojanti, – sakė K. Kardashian. – Ir kai uždėjau ant jos juosteles, buvo labiau pridengta nei su bikiniu!“

Sprendžiant pagal jų bendrus fotosesiją ir interviu minėto žurnalo rugsėjo numeriui, Kim ir Kanye atrodo nepaprastai darni pora: sutuoktiniai pozavo žvelgdami vienas kitam į akis, o į klausimus nuolat atsakinėjo drauge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų