REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Liepa Norkevičienė (nuotr. facebook.com)

Vasara atlikėjams – ypač įtemptas metas. Kartais scenos žvaigždėms tenka atlaikyti tris-keturis koncertus per dieną. O tai gali virsti ne maloniu darbu, o kankinančia patirtimi.

16

Vasara atlikėjams – ypač įtemptas metas. Kartais scenos žvaigždėms tenka atlaikyti tris-keturis koncertus per dieną. O tai gali virsti ne maloniu darbu, o kankinančia patirtimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pop ladies“ narė Liepa Norkevičienė taip pat negali to išvengti. Itin populiari grupė kiekvieną vasaros savaitę praleidžia keliaudamos iš vieno šalies kraštelio į kitą.

REKLAMA

Moteris prisipažino – toks gyvenimo būdas kenkia sveikatai, nuo kurios priklauso ne tik savijauta, bet ir išvaizda. Vis gi, atrodyti prastai žvaigždės sau tiesiog negali leisti, tad iš situacijos joms tenka vaduotis pasitelkiant makiažo priemones.

„Makiažo galia!!! Pavargusi, pajuodusiais paakiais, o vakare laukė svarbi šventė! Dvi valandos pas tobuliausią makiažo meistrę ir... iš pilkos pelės i princesę“, – meistrės Alinos Guess darbą gyrė atlikėja ir pasidalino nuotraukomis, kuriose – akivaizdūs pokyčiai.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės – pačios sau vizažistės

Puiki išvaizda gali būti mūsų raktas į sėkmę. Juk tai – geros sveikatos atspindys, o to rezultatas - gera savijauta, pasitikėjimas savimi. Atlikėja Neringa Šiaudikytė, kuri šiandien paskelbė paliekanti grupę „Naujos pupytės“, tikra, kad būti scenos žmogumi ir nemokėti makiažu paslėpti savo trūkumų ir išryškinti gražiausių bruožų – paprasčiausia tinginystė. 

„Būnant scenos žmogumi nemokėti pasidaryti makiažo – tinginystė. Kai per mėnesį koncertuoti tenka bent dvidešimt kartų, kaskart samdytis vizažistą būtų net nepraktiška, dėl šios priežasties koncertams ruošiamės pačios", – tv3.lt sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai tokių įgūdžių prireikė dar vienai grupės „Pop ladies“ narei Natalijai Bunkei. Moteriai teko išsikviesti greitąją pagalbą, mat mat vieną rytą pažvelgusi į veidrodį pakraupo nuo vaizdelio. Ištinusios akys ir išberta veido oda – tik kruopelytė nemalonumų, kuriuos sukėlė alergija.

„Tai buvo baisu. Jūs neįsivaizduojate, kaip ištino veidas, akys. Visą odą nusėjo spuogeliais. Tik kai suleido vaistus veidas šiek tiek atgavo savo spalvą. Matėsi paraudimai tokie spuogelių. Atrodžiau klaikiai, o vėliau ėmiau ir dusti“, – tąkart tv3.lt pasakojo moteris.

REKLAMA

Po patirto streso moteris neturėjo jokios galimybės pailsėti. Tą patį vakarą ji jau keliavo koncertuoti į Kėdainius. Nepaisant prastos situacijos, savo grožiu besirūpinanti moteris patikino išmananti, kaip paslėpti visus išvaizdos nesklandumus.

„Žinome mes kaip viską užmaskuoti vizažo pagalba, kad viskas atrodytų normaliai. Tad nieko čia baisaus... O koncerto tikrai negalėčiau atsisakyti, juk tai nutiko tikrai ne dėl darbo“. – tikėjosi medikų rezultatų laukusi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų