REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
71
Ozzy Osbourne‘as (nuotr. Vida Press)

Sharon Osbourne mano, kad Ozzy yra „purvinas šuo“, bet atleido jam, rašo pramogų pasaulio naujienų savaitraščio „Us Weekly“ svetainė usmagazine.com.

71

Sharon Osbourne mano, kad Ozzy yra „purvinas šuo“, bet atleido jam, rašo pramogų pasaulio naujienų savaitraščio „Us Weekly“ svetainė usmagazine.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

63 metų televizijos laidų vedėja, kuri su vyru nebegyveno nuo gegužės, dėl jo įtariamos neištikimybės su viena Los Andželo plaukų stiliste, dabar atskleidė, kad priėmė atgal „Black Sabbath“ rokerį, nes „negali“ be jo gyventi, nors ir mano, kad jai prireiks kažkiek laiko, kol vėl galės juo pasitikėti.

REKLAMA

Kelios valandos po to, kai Ozzy papasakojo, kad jie sprendžia tarpusavio problemas, Sharon per savo pokalbių laidą „The Talk“ pateikė savąją įvykių versiją ir pažymėjo, kad pasirinktų kitus žodžius, jei reiktų apibūdinti dabartinę jųdviejų santykių būklę.

„Vėl sėdi ant arklio! Kaip tu drįsti? Jis toks romantiškas kvailys. Kaip romantiška – „vėl ant“, – sakė Sharon.

„Negaliu kalbėti už jį, bet dėl manęs – taip, aš atleidžiu, – tęsė ji. – Prireiks daug laiko, (kol galėsiu vėl) pasitikėti, bet mes buvome drauge 36 metus, 34 (iš jų) santuokoje ir tai yra daugiau kaip pusė mano gyvenimo.“

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nors ir atleidžia savo senai meilei, ji nepamiršo jo prastų sprendimų.

„Tiesiog negaliu galvoti apie savo gyvenimą be jo. Net jei jis – šuo. Jis yra purvinas šuo. Štai taip. Jis brangiai sumokės“, – sakė sutuoktinė.

„Jis jaučia, kad yra skolingas visiems atsiprašymą, nes jis privertė mus visus tai išgyventi. Jam labai gėda ... dėl savo elgesio“, – pridūrė Sharon.

Anksčiau pirmadienį interviu GMA, kuriuo reklamavo savo naują realybės serialą, Ozzy sakė, kad neištikimybės skandalas buvo „tik duobė kelyje“ ir kad jo santuoka dabar „grįžo į vėžes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes susituokę, viskas gerai. Mes visi po to ilgai ir laimingai gyvenome ... Norėčiau rasti žmones, kurie tai parašė, ir trinktelėti jiems“, – sakė jis.

„Tai tik duobė kelyje. Kai kurios dienos yra geros, kai kurios dienos yra baisios, kai kuriomis dienomis jūs tiesiog kuriam laikui nutolstat vienas nuo kito. Bet, žinot, vėl sėdi ant arklio, – aiškino rokeris. – (Viskas) vėl sugrįžo į vėžes ... Tu tiesiog, tu darai klaidas ir, galvoju, mokaisi iš savo klaidų.“

Kaip anksčiau šį mėnesį „Us Weekly“ atskleidė šaltinis, pora, kuri turi tris vaikus, 32-ejų Aimee, 31-ų Kelly ir 30-metį Jacką, „vėl įsimylėjo“ ir dėl išsaugotų santykių yra dėkinga psichoterapijos sesijoms.

REKLAMA

Vakarą prieš minėtus interviu Ozzy, Sharon, Kelly ir Jackas linksmai vakarieniavo „State Social House“ Vakarų Holivude, jų naujojo televizijos „History Channel“ šou premjeros proga.

„Jie meiliai elgėsi vienas su kitu, (buvo) supergražu žiūrėti, kaip jie rūpinasi vienas kitu“, – apie porą „Us Weekly“ pasakojo vienas liudininkas, kuris pridūrė, kad „jie visi sutaria ir yra superšaunūs“.

Šeima užsisakė picą, keptų bulvyčių su garnyru, vištienos pirštelių, sumuštinių ir takų su krevetėmis, siurbčiojo negazuotą ir gazuotą vandenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų