REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus (nuotr. Fotodiena.lt)

Antradienį viena garsiausių šalies porų, Katažina (36 m.) ir Deivydas Zvonkai (38 m.), švenčia tuoktuvių metines. Prieš du metus dvi muzikinės padangės žvaigždės vienas kitam prisiekė mylėti amžinai.

56

Antradienį viena garsiausių šalies porų, Katažina (36 m.) ir Deivydas Zvonkai (38 m.), švenčia tuoktuvių metines. Prieš du metus dvi muzikinės padangės žvaigždės vienas kitam prisiekė mylėti amžinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Poros santuoka įteisinta Vilniaus santuokų rūmuose, o vėliau dar labiau užtvirtinta Šv. Kazimiero bažnyčioje. Ši santuoka Katažinai – pirma, tuo tarpu D. Zvonkus vedė antrą kartą. 2005 metais jis susituokė su atlikėja Natalija Bunke. Nuolat žiniasklaidos aptarinėjami jųdviejų santykiai nutrūko po penkerių metų.

REKLAMA

Po vestuvių atlikėja K. Zvonkuvienė tiesiog sužibėjo. Pasikeitė ne tik jos išvaizda, bet į aukštumas pakilo ir jos muzikinė karjera. Moteris džiaugiasi, kad jie abu dirba muzikinėje srityje, tad vienas kitą puikiai supranta.

„Jei grįžtu iš koncerto pavargusi, jis neverčia manęs dirbti kitų darbų ar važiuoti tvarkyti reikalų, lankyti giminių. Lengvai susitvarko vienas. Aš lygiai taip pat elgiuosi. Mes tiesiog vienas kitą puikiai suprantame.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, nebūtinai pora turi būti iš vienos srities. Tik reikia motyvuoti vienas kitą, o ne drausti užsiimti mėgstama veikla. Man yra kvailiausia, kai prasideda ultimatumai. Nesąmonė. Jeigu tu matai, kad tavo moteris dega noru imtis kažkokios veiklos, džiaukis, kad ji veikli, kad ji turi savo aistrą. Jeigu ją smaugsi, tai ir ji tuomet smaugs tave, nes jai bus blogai“, – tikino tv3.lt kalbinta atlikėja.

Savanaudiški planai

Dainininkė atvira, jųdviejų su D. Zvonkumi santykiai niekuomet nebuvo tradiciški. Net jų pirmam pasimatymui ji specialiai nesivilko gražiausios suknelės ir nepanikavo dėl makiažo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinote, dažniausiai į pirmą pasimatymą moteris eina tikėdamasi kažkuo, planuodama. O aš į pirmą susitikimą su Deivydu ėjau visai be tikslo. Tai priėmiau kaip draugišką pasiūlymą – „neturiu ką veikti, gal einame kažkur kavos?“ Tiesiog taip, paprastai.

Aš dar savanaudiškai pagalvojau apie savo muzikinę karjerą. Pamaniau, kalbėsimės apie dainas. Anksčiau kai bendraudavome jis nerasdavo tam laiko. Tad pagalvojau, kad tada bus proga apie tai pasikalbėti. Buvau laisva moteris. Man visuomet patiko naujos pažintys, bendravimas. Tad... kodėl gi ne“, – jųdviejų pirmą pasimatymą prisiminė Katažina.

REKLAMA

Moteris atskleidė, kad į pirmuosius pasimatymus su juo keliaudavo visiškai neplanuodama ateities. Pradžioje jai net neįtiko kai kurie vyro charakterio bruožai.

„Dėl Deivydo nepuoselėjau jokių vilčių. Jis man atrodė per ramus, lėtas. Tad antrą ir trečią pakvietimą susitikti aš priėmiau kaip bičiulišką norą pasimatyti iš neturėjimo ką veikti. Tačiau kai mane penktą kartą pakvietė į kiną... supratau, kad viskas krypsta kita linkme.

Tuomet tie pasimatymai kažkaip įtraukė... Mes kiekvieną kartą „super“ praleisdavome laiką. Aš nevaidinau prieš jį kažkokios kitokios, nesistengdavau specialiai pasitempti. Per pirmą pasimatymą išgėrėme kavos, o vėliau pirštais valgėme šonkauliukus. Mes iš karto vienas kitą pamatėme tokius, kokie esame.

REKLAMA

Aš manau, kad tie sutuoktiniai, kurie bendro gyvenimo pradžioje visą laiką stengiasi vienas kitam įtikti vėliau išyra dėl to, kad ateina metas, kuomet abu atsipalaiduoja. Staiga parodo tikrus savo veidus ir... tenka padėti tašką. O mes nieko neplanavome, nesistengėme. Viskas gavosi natūraliai.“, – prisipažino atlikėja.

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus atostogauja Paryžiuje (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Laimingos šeimos receptas

Katažina tiki, kad jiedu su Deivydu turi sėkmingo šeimyninio gyvenimo receptą. Tiesa... šio specialiai papunkčiui nesurašinėjo. Išvengti nereikalingų pykčių pavyksta savaime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nori dėl žmogaus stengtis, o ne vadovautis savomis ambicijomis. Supranti, kad jau esi nebe vienas, dėl to ir nori dėl visko pasitarti. Mes nedarome lygioje vietoje problemų. Susitikome brandesni, tad nereikėjo formuoti kažkokių pagrindų. Mūsų santykius formuoja santuoka.

Su metais tampame vienas kitam atlaidesni, paprastesni. Jeigu iškyla kažkokia bėdelė – nepučiame burbulo. Nors... per tuos penkis metus nieko labai baisaus ir nebuvo nutikę, dar nesame susipykę. Visada visur randame kompromisą. Bendrai pagalvojame, ką abu ir kiekvienas atskirai galime dėl to padaryti. Neaukštiname kiekvienas savęs, nebūname užsispyrę. Džiaugiamės gyvenimu, jis juk duotas vienas, reikia džiaugtis kiekviena akimirka. Tai yra gyvenimo pamokos, patirtis. Galų gale, nieko nebūna šiaip sau“, – įsitikinusi Katažina.

REKLAMA

Antrąsias vestuvių metines švenčiančių Deivydo ir Katažinos Zvonkų gyvenimas visai neseniai pasipildė dar vienu džiaugsmu – pora laukiasi pirmagimio. Dabar tarp jųdviejų – dar daugiau šilumos ir švelnumo.

„Dabar vyras mane dar labiau saugo, nepaisant to, kad aš puikiai jaučiuosi. Baiminasi, kad tik niekur nelėkčiau, neskubėčiau“. – atvirauja atlikėja.

Nėštumo metu nuo koncertinės veiklos atsiribojusi Katažina stengiasi daugiau laiko skirti poilsiui. Antrųjų santuokos metinių proga su sutuoktiniu nusprendė pailsėti prie Lavyso ežero esančioje sodyboje. Čia jie laiką leido ir po vestuvių, tad tikisi, kad tai taps viena jųdviejų šeimos tradicijų.

Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų