REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio horoskopas: triuškinantys išbandymai suteiks jėgų

Liepos 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien galima tikėtis svarbių kontaktų, rimtų pokalbių, įsipareigojimų. Bet kuriuo atveju, derėtų užsiimti konkrečia veikla, rimčiau padirbėti darbe ir namuose arba pasportuoti, pasirūpinti sveikata, grožiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikėtinas įvykis, susijęs su konkurencija, partneryste, meile. Panašu, kad įsitikinsite kažkieno teisumu ir geranoriškumu. Vakare galite patirti aistringą nuotykį arba kartu su antrąja puse sudalyvauti šauniame renginyje.

REKLAMA

Dvyniai

Gali pavykti naudingai investuoti pinigus, o papildoma arba nauja veikla praplės jūsų galimybes. Būtų gerai, kad nedelsdami konkrečiai spręstumėte iškilusius klausimus, aiškintumėtės santykius.

Vėžys

Nebloga diena pagalvoti apie perspektyvas, derėtis, tartis dėl būsimų dalykų - kelionės, studijų, karjeros. Gali būti, kad kur nors toli išvykstate ir tuo džiaugiatės. Regis, išties nenusivilsite.

Liūtas

Nebloga diena oficialiam vizitui, kontaktams su įtakingais veikėjais. Galbūt jausite didelį susirūpinimą dėl būsimo egzamino, patikrinimo, viešo pasisakymo ar kt. Pasimokykite iš svetimos patirties.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien nenuvils draugiškas susitikimas, dalyvavimas kolektyviniame renginyje. Siurprizą gali pateikti mylimas žmogus, gerbėjas arba jūs kitus kažkuo nustebinsite.

Svarstyklės

Kils originalus, tačiau beveik neįgyvendinamas sumanymas. Nebūkite pernelyg plepūs ir naivūs, jeigu nenorite sau pakenkti. Jeigu įmanoma, pravartu atsiriboti nuo šurmulio ir pabūti vienatvėje, atsipalaiduoti.

Skorpionas

Ilgai slopintos emocijos pasieks tokį lygį, kai visi jausmai ims veržte veržtis išorėn. Galite iškrėsti tai, kas jums paprastai nebūdinga. Kažkam tai tikrai patiks. Apskritai, bet kokie jūsų sumanymai bei kurstymai sulauks norimo palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikėtina, kad kils naujų minčių, idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, investicijomis. Arba rodysite pastangas daugiau užsidirbti, rasti papildomą uždarbio šaltinį. Galbūt kils pasirinkimo dilema.

Ožiaragis

Tikėtini pokalbiai, susitikimai su žmonėmis, puoselėjančiais jums gerus jausmus. Galbūt gausite malonų laišką, pasiūlymą arba patirsite romantišką nuotykį, aistringą išgyvenimą.

Vandenis

Diena pasižymės įvairiomis peripetijomis profesinėje sferoje ir giminėje, šeimoje. Jūs arba kažkas iš artimųjų turės ruoštis kelionei, konkursui ar pan. Panašu, kad jums labai reikės artimųjų palaikymo.

Žuvys

Diena bus itin palanki nedidelėms pramogoms, draugiškiems susitikimams su mielais jums žmonėmis, bendravimui su vaikais. Tačiau reikėtų vengti alkoholio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų