REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas pavyks, neslėgs atsakomybė dėl neįvykdyto pažado. Neskubėkite įsimylėdami – šios dienos romantiškos pažintys nelaimingos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali strigti reikalai, susiję su pinigais ar neklandžiais meilės santykiais. Pasistenkite grąžinti seną skolą. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu – gali pasirodyti, kad kartu gyventi daugiau neįmanoma.

REKLAMA

Dvyniai

Nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčiųjų pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų, jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas aiškintis meilės santykius.

Vėžys

Geriausia šiandien nesiimti nieko atsakinga. Jei būsite priversti būti darbe, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas ir intrigas – tai ne tik žemins, bet ir pakenks savijautai, sugadins nuotaiką. Svarbų pokalbį su vadovu geriau apskritai atidėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Bloga diena. Gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, nei planavote), dėl santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pirmiausia pasistenkite nurimti.

Mergelė

Dirbkite atidžiau ir atsargiau – pačiu netinkamiausiu metu viskas gali imti lūžti, gesti, net atsiskleisti jūsų silpnybės, padarytos klaidos.

Svarstyklės

Problemų daugės. Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buities problemų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nepalanki diena. Būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimta ar rizikinga. Būkite atsargūs vairuodami, taip pat su ugnimi.

Šaulys

Nepradėkite nieko nauja, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius atidėkite kitai savaitei. Nedėkite daug vilčių į šiandien gautus finansinius pasiūlymus ar meilės prisipažinimą.

Ožiaragis

Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti ir nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

REKLAMA

Vandenis

Nusivylimai skatins praregėti, vers kai ką keisti gyvenime. Bet kaip tik to ir nebus galima daryti – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu.

Žuvys

Sunkokas laikas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių ir turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Geriausia šiandien likti namie ir ilsėtis. Būkite atidesni tėvams, ypač motinai, – labiau ją pasaugokite. Vakaras kiek smagesnis, pagerės jūsų nuotaika ir savijauta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų