REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Žilvinas Grigaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Kaip visuomet pasitempęs ir stilingas rinkodaros specialistas Žilvinas Grigaitis savaitgalį nepraleido „Eneos 1006 km lenktynių“. Automobilių variklių gausmo garsus vyras klausėsi specialiai išskirtiniams svečiams paruoštoje VIP zonoje.

35

Kaip visuomet pasitempęs ir stilingas rinkodaros specialistas Žilvinas Grigaitis savaitgalį nepraleido „Eneos 1006 km lenktynių“. Automobilių variklių gausmo garsus vyras klausėsi specialiai išskirtiniams svečiams paruoštoje VIP zonoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi čia jam kompaniją palaikė bičiulių ir pažįstamų būrys, o ne renginiuose jį dažniausiai lydinti australė žmona Elle Martin Grigaitis. „Šįkart žmona liko Vilniuje, kadangi sulaukė svečių iš Australijos. Gaila, nes ji mėgsta azartą, ekstremalumą“, – paklaustas, kodėl čia atvyko vienas atskleidė garsus vyras.

REKLAMA

Laikydamas gardaus gėrimo stiklinę, Ž. Grigaitis sutiko papasakoti, kas jį patį atviliojo į vieną ekstremaliausių renginių Lietuvoje.

„Vasarą dažniausiai tenka būti prie Baltijos jūros, nes Palangoje turiu savo namus. Tad išvengti šių varžybų net nemėginau. Vienaip ar kitaip, čia atvykstu ne pirmus metus. Šios lenktynės yra vienas ryškesnių metų įvykių“, – tikino vyras.  

- Ar pats save galite pavadinti ekstremalu?

- Mėgstu tam tikrus ekstremumus, tačiau labiau esu žiūrovas. Ne vieną kartą teko būti „Formulė 1“ varžybose. Teko stebėti jas ir Europoje, ir Australijoje. Manau, kad ir pats ateityje kada nors neatsisakysiu ir pats išmėginti bolido greitį. Tačiau tik ateity.

REKLAMA
REKLAMA

- Koks buvo didžiausias greitis, kokį kada teko suvaldyti vairuojant?

- Apie 220 km/val. Tai vyko specialioje trasoje bandant naujausią „Mercedes“ klasės automobilį. Buvo labai įdomu tokius bandymus atlikti ir su „BMW“ automobiliu. Taip kad greitis man patinka, tačiau stengiuosi tuo mėgautis saikingai.

- Minėjote, kad pajūryje turite namus. Palanga – mėgstamiausias jūsų kurortas?

- Šiuo metu Australijoje yra žiema, todėl dabar stengiuosi būti Europoj. Tačiau taip, Palanga šiuo metu gali pasiūlyti tikrai daug. Ši vieta tikrai niekuo nenusileidžia kitiems Europos kurortams. Aišku, dėl oro galima pasiginčyti, nes lietuviškas klimatas ir vasarą gali pateikti tam tikrų staigmenų. Visgi džiugu, kad kiekvienais metais čia atsiranda vis naujoviškesnių, stilingesnių pramogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia veikla jums čia teikia didžiausią malonumą?

- Viešėdamas Palangoje aš visuomet turiu savo programą. Gyvenimo prie jūros neįsivaizduoju be dviračio. Turiu net kelis. Vienas jų skirtas daugiau plentui, kitas – smėliui. Taip pat mėgstu sportą, krosą, pasivaikščiojimus prie jūros. Pakankamai daug dėmesio skiriu ramybės būsenos suvaldymui, atsistatymui nuo gyvenimo šurmulio.

Galima su manimi ir nesutikti, tačiau kituose Europos kurortuose – Mykonos, Marbėjuje, Monte Karle – yra visiškai kitoks poilsis, kitokia jūra, kitokia šiluma. Tačiau aš visuomet pasiilgstu lietuviško oro, žalumos.

REKLAMA

- O lietuviškų žmonių?

- Palanga ir yra tuo unikali, kad čia viską gali rasti. Gyvenimą čia gali susidėlioti taip, kad tų žmonių gali ir nematyti. Palangoje gausu vietų, kur gali pasislėpti nuo poilsiautojų. Čia gausu pliažų, kuriuose nėra žmonių ir dviračių takų, kurie yra visiškai tušti. Tad pasukęs smegenis gali kažką atrasti. Tikrai yra kur pasvajoti, paskaityti laikraštį, paklausyti muzikos.

Palanga kasmet vis nustebina naujomis stilingomis vietomis. Aišku, reikia ir tos labai kritikuojamos Basanavičiaus gatvės. Visi čia gali rasti tai, ko nori.

- Tai Basanavičiaus gatve praeiti tenka ir jums?

- Ne, aš ją dviračiu pravažiuoju. Pasižiūriu į žmones, ką jie vartoja, ką jie valgo ir t.t. Kadangi dirbu rinkodaros strategijos ir produktų valdyme, man tai reikia žinoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų