REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Opelio gaudynės baigėsi prie „Mandarino“ nuotr. Broniaus Jablonsko

Penktadienį prieš vidurnaktį ir jau šeštadienį Vilniuje įvyko dvejos nuožmių bėglių gaudynės. Vienas bėglių automobilis dar ir pradėjo taranuoti policijos mašinas, todėl buvo apšaudytas.

62

Penktadienį prieš vidurnaktį ir jau šeštadienį Vilniuje įvyko dvejos nuožmių bėglių gaudynės. Vienas bėglių automobilis dar ir pradėjo taranuoti policijos mašinas, todėl buvo apšaudytas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį prieš pat vidurnaktį Vilniaus centre ir Antakalnyje didžiulės policijos pajėgos vaikėsi nuo jų sprunkantį kabrioletą. Bėglį pavyko sučiupti, laimė, jis nieko nesužeidė.

REKLAMA

Naktį policijai buvo pranešta, kad Kauno gatvėje kabrioletas atsitrenkęs apgadino kitą automobilį ir nuvažiavo. Vaikino vairuojamas kabrioletas kliudė taksi, kurį vairavo vyras. Taksistas per avariją nenukentėjo. Policija pasprukusį iš avarijos vietos vairuotoją pastebėjo centre.

Reikalavimui sustoti jis nepakluso, kabrioletas „Ford“ per Žirmūnus nurūko į Antakalnio pusę. Galiausiai jį užspeisti pavyko Smėlio gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas sakė, kad iš avarijos pabėgo, nes labai išsigando. Netruko išsiaiškinti ir kita priežastis, dėl jos jis taip pat tikriausiai ir bandė pasprukti ir nuo policijos – iš 29-erių vairuotojo jau atimtas pažymėjimas.

Pareigūnai sulaikytąjį išsivežė į Kelių policijos budėtojų dalį apklausti, ten paaiškėjo, kad vairuotojas nėra apsvaigęs.

Vairuotojui gresia dideli nemalonumai: baudžiamosios bylos jam gal ir pavyks išvengti, tačiau teismas už administracinį pažeidimą gali skirti didelę baudą ir veikiausiai konfiskuos automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas jau praradęs pažymėjimą. „Galiu važiuoti ir per raudoną ir per ištisines juostas, kaip noriu, taip ir važinėjo“, - policijoje aiškino įsiaudrinęs pavojingasis keistuolis.

Kelių policijos pareigūnams stabdant automobilius prie Liubarto tilto nesustojo opelis. Bėglys nurūko T. Narbuto gatve, pasuko į Laisvės prospektą. Į gaudynes įsijungė daugybė patruliu.. Liudininkai matė, kad Viršuliškėse bėglys važiavo palyginti ramiai. Vėliau, padaugėjus ekipažų, opelio vairuotojas pabandė nuo kelio nustumti jį persekiojančius automobilius. Policijos pareigūnai dar prieš bandymą juos taranuoti įspėjo, kad naudos šaunamąjį ginklą. Vietoje, kur arti nėra namų, policininkai apšaudė automobilį.

REKLAMA

Galiausiai Ateities gatvėje, prie prekybos centro „Mandarinas“ bėglių automobilis buvo sučiuptas. Viduje be vairuotojo buvo 25-erių vaikinas ir dvi 19-metės merginos. Opelio ekipažo kulkos nekliudė. Paaiškėjo, kad 39-erių metų vairuotojas yra ieškomas – jis nuteistas kalėti ir slapstosi nuo bausmės. Jis buvo blaivus.

Per gaudynes sužeistas vienas policininkas - taranuojant pareigūnų automobilį jam buvo sužalota ranka. Medikai policininką išvežė į ligoninę.

Dabar vairuotojui gresia dar viena baudžiamoji byla – jis greičiausiai bus teisiamas už viešosios tvarkos sutrikdymą keliant kitiems pavojų. Visas opelio ekipažas buvo išvežtas į komisariatą.

Penktadienį vakare Kelių policijos reidui tik prasidėjus nuo policijos paspruko vienas automobilis – stabdomas Ozo gatvėje jis nurūko Laisvės prospekto link ir spėjo kažkur pasislėpti. Spėjama, kad „Volvo“ važiavo du vaikinai, vairuotojas galbūt buvo girtas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų