REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Vasara (nuotr. Fotolia.com)

Penktadienio horoskopas: staigmenos, kurios sujauks kiekvieno kasdienybę

Liepos 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

13

Liepos 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite išradingi, kūrybingi ir patrauklūs – tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tai meilės diena, kai gali aplankyti naujas jausmas, o gal įvyks susitikimas su senu gerbėju?

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien viskas naudinga ir įdomu, net kasdieniai, įprasti darbai. Tai geras laikas kūrybinių profesijų atstovams – būsite kupini įkvėpimo, nepaprastų sumanymų. Gali megztis tarnybinis romanas.

REKLAMA

Dvyniai

Populiariausia dienos galerija:

Neapsunkinkite savęs darbais, prievolių našta. Šiandien pakaks norinčių jums padėti (patikti). Tai meilės diena: taikykitės su tais, kuriuos mylite, ir pasistenkite jiems skirti daugiau dėmesio ir šilumos.

Vėžys

Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega, darbdaviu.

Liūtas

Palankus metas: imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums pasiseks. Palanku užmegzti pažintis su įtakingais asmenimis, gerai vykti į viešnages, eiti į pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Esate gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Tinkama diena pasikalbėti su vadovybe apie jūsų projektus – jei reikia, sutikite su kompromisu.

Svarstyklės

Ne viskas darbe klostysis taip, kaip planavote, tik dėl to nereikėtų nervintis, nes diena skirta atsipalaiduoti. Nepersistenkite, neskubinkite įvykių, mažiau pasikliaukite partnerių, sutuoktinio pažadais – ne dėl savo kaltės jie gali neįvykdyti įsipareigojimų.

Skorpionas

Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Pasistenkite dieną skirti tik tiems, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Netikėtai gali atsiskleisti seniai žinomo dalyko prasmė, atsirasti išeitis. Dabar svarbu atsiriboti nuo praeities, buvusių laimėjimų, senų draugų, kurie išdavė ar nepateisino jūsų pasitikėjimo. Vakare gali aplankyti gera nuojauta – artimiausiu metu ji išsipildys.

Ožiaragis

Esate sumanūs, energingi ir itin žavūs, jums puikiai pavyks sutelkti aplinkinius savo problemoms spręsti, tad beveik savaime lengvai įgyvendinsite seną sumanymą.

Vandenis

Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškoti dingusių dokumentų ar daiktų. Susitikite su žmonėmis, kuriems nerandate laiko, aplankykite senus draugus – jie laukia jūsų dėmesio. Įsidėmėkite šiandien gautą informaciją.

Žuvys

Aplinkybės jus spaudžia iš visų pusių: per trumpą laiką turite atlikti labai daug užduočių. Tik nepanikuokite – sunkumus išspręsite lengvai ir greitai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų