REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Mergina (nuotr. Fotolia.com)

Vasara – pats idealiausias metas sumainyti žiedus ir prisiekti amžiną meilę – orai lepina saulės spinduliais, ilgesni vakarai tampa tinkami įspūdingai šventei gryname ore, o į Lietuvą atklystantis karštis leidžia puoštis dailiomis suknelėmis, pabrėžiančiomis moteriškumą.

28

Vasara – pats idealiausias metas sumainyti žiedus ir prisiekti amžiną meilę – orai lepina saulės spinduliais, ilgesni vakarai tampa tinkami įspūdingai šventei gryname ore, o į Lietuvą atklystantis karštis leidžia puoštis dailiomis suknelėmis, pabrėžiančiomis moteriškumą.

REKLAMA

Tačiau jei esate vestuvių viešnia, privalote žinoti keletą taisyklių, kurios padės atrodyti skoningai ir nepersistengti. Internetinės drabužių parduotuvės komanda pataria, kaip keliaujant į vestuves atrodyti tinkamai.

Pastelinės spalvos

Vestuvės – tai ganėtinai romantiška šventė, kurios įvaizdis dažniausiai būna neįpareigojantis, todėl galite improvizuoti ir iš savęs nereikalauti pernelyg griežtos aprangos. Šį sezoną itin populiarios pastelinės spalvos: švelniai mėtine, šampano, rausva, alyvinė. Tokios suknelės atrodo gaiviai, natūraliai ir tinka pasirinktai progai. Jei simpatizuojate klasikiniam juodam, raudonam, tamsiai mėlynam atspalviams, pasistenkite pasirinkti suknelę su įvairiais raštais, ryškiomis detalėmis – juk nenorite atrodyti taip, tarsi keliautumėte į darbo pokalbį...

Kuklumas

Turėtumėte nepamiršti, kad vestuvių metu susirenka visi jaunųjų artimieji, o ceremonija vyksta bažnyčioje, todėl venkite vulgarumo. Gilias iškirptes, itin atvirą nugarą ar ryškų makiažą atidėkite vakarėliams naktiniame klube bei pasistenkite moteriškumą pabrėžti kaip įmanoma subtiliau. Pasirinkus suknelę atidengtais pečiais, jos ilgis turėtų būti žemiau kelių, atvira nugara kompensuoja gilią iškirptę priekyje, o jei norite išryškinti kojas ir ketinate vilkėti trumpą suknelę – pasirūpinkite kuklesne viršutine dalimi.

REKLAMA
REKLAMA

Neužgožkite nuotakos

Nors moterys, vos gavusios progą pasipuošti, stengiasi atrodyti nepriekaištingai ir nori, kad visų žvilgsniai kryptų į jas, supraskite, jog ši šventė skirta jauniesiems. Neperdėkite su aksesuarais, nevilkėkite prabangios, ilgos, pūstos suknelės (nebent to reikalautų pakvietime nurodytas aprangos kodas) ir, svarbiausia, venkite baltos spalvos. Visiems gerai žinoma taisyklė, kad vienintelė balta suknelė vestuvių metu gali būti tik nuotakos.

REKLAMA

Nepamirškite patogumo

Nesisprauskite į aptemptas, nepatogias, storos, šilumai nepralaidžios medžiagos sukneles – tai gadins pakilią nuotaiką ir šventę. Prisiminkite, kad šį apdarą turėsite vilkėti visą dieną ir galbūt iki pat ryto. Jei mėgstate sukiotis šokių aikštelėje, idealiausiai tiks kiek pūstos ar laisvai krentančios suknelės. Siekiančioms pabrėžti figūrą bei jaustis gerai, patartina pasirinkti dviejų dalių sukneles, išryškinančias liemenį. Jei norite paslėpti rankas, tačiau atskleisti pečius ir dekoltė – galite derinti šiuo metu itin populiarias bardot stiliaus sukneles pūstomis, ilgomis rankovėmis bei atvirais pečiais. Klasikos gerbėjos tikrai neprašaus ir su tiesaus kirpimo suknele. O kad ji neatrodytų nuobodžiai, suknelę pagyvinkite asimetrišku priekiu, gilesniu skeltuku ar įdomiais raštais.

REKLAMA
REKLAMA

Raštai ir ornamentai

Jei esate ryški asmenybė ir dievinate originalius raštus bei dailias detales, vestuvės – pati puikiausia proga pasipuošti išskirtinai. Itin pamėgta šios vasaros tendencija – suknelės su įvairiais gėlių raštais. Bet kokio kirpimo suknelei gyvybės įkvėpsite kaklo papuošalu su gėlių imitacijomis ar įmantriais raižiniais dekoruota delnine. Svarbu pasirinkti vieną masyvią detalę, nes jų perteklius tiesiog sujauks stilių ir atrodys neskoningai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų