REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Johnny'is Deppas ir Amber Heard (nuotr. Vida Press)

Johnny Deppas davė pirmą interviu po to, kai triukšmingai prasidėjo jo skyrybų drama.

46

Johnny Deppas davė pirmą interviu po to, kai triukšmingai prasidėjo jo skyrybų drama.

REKLAMA

Buvusiai pankroko, o dabar – radijo žvaigždei Steve'ui Jonesui aktorius interviu davė sekmadienį, per jo radijo laidą „Jonesy's Jukebox“, tačiau draugams susėdus prie mikrofonų buvo aišku, kad apie J.Deppo asmenines problemas jie nesikalbės.

REKLAMA
REKLAMA

Prisidėjus kitiems J.Deppo grupės „Hollywood Vampires“ nariams Mattui Sorumui, Robertui DeLeo ir Bruce'ui Witkinui, kompanija kalbėjosi apie neseniai įvykusias grupės gastroles Europoje, kurių metu aktoriaus žmona Amber Heard teikė skyrybų popierius ir kaltino vyrą fiziniu ir emociniu smurtavimu.

REKLAMA

„ Karibų piratų“ aktorius buvusiai „Sex Pistols“ žvaigždei S.Jonesui sakė, kad jo muzikinė karjera nėra pokštas ir kad jis roką groja nuo paauglystės, o aktoryste užsiėmė tik norėdamas sumokėti nuomą.

„Kažkas pasakė: „Kodėl tau nenuėjus ir nesusitikus su kokiu agentu. Mano agentas dirba su Nicu Cage'u“. Tad ji nusiuntė mane į kažko atranką ir aš gavau (darbą) ...Tai atrodė kaip geras būdas sumokėti nuomą“, – sakė J.Deppas.

REKLAMA
REKLAMA

J.Deppas planuoja grįžti į sceną su gastrolėmis Šiaurės Amerikoje, kurios prasidės penktadienį, Pensilvanijoje, nors rugpjūčio viduryje jo skyrybų drama persikels į Los Andželo teismą, kuris nagrinės A.Heard prašymą visam laikui uždrausti aktoriui prie jos artintis.

Sutuoktiniai teisme turėjo susitikti anksčiau šį mėnesį, bet posėdis buvo atidėtas ir pasirodė pranešimų, kad J.Deppas ir A.Heard bando pasiekti privatų susitarimą.

J.Deppo atstovas anksčiau atmetė kaltinimus dėl smurtavimo ir sakė: „Pareikšdama apie smurtą Amber bando užsitikrinti pirmalaikį finansinį sprendimą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų