REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Lisa Marie Presley ir Michaelas Lockwoodas (nuotr. Vida Press)

Dainininkė Lisa Marie Presley ketvirtą kartą pateikė skyrybų prašymą.

15

Dainininkė Lisa Marie Presley ketvirtą kartą pateikė skyrybų prašymą.

REKLAMA

Muzikos legendos Elvio Presley duktė nori nutraukti santuoką su Michaelu Lockwoodu, vos keli mėnesiai po to, kai pora sausį atšventė 10-ąsias vestuvių metines.

REKLAMA
REKLAMA

TMZ pranešė, kad 48 metų Lisa Marie skyrybų dokumentuose mini „nesutaikomus skirtumus“ ir nurodo, kad pora kartu nebegyvena nuo birželio 13-osios. Ji prašo jųdviejų septynerių metų dvynukių Harper ir Finley globos.

REKLAMA

Šaltiniai sakė, jog Lisa Marie taip pat paprašė, kad muzikos prodiuseris dukras lankytų tik stebimas. Be to, iš skyrybų dokumentų aišku, kad pora yra pasirašiusi povedybinę sutartį.

Lisa Marie ir Michaelas susituokė Japonijoje 2006 metų sausį. Jos pirmasis vyras Danny Keough per ceremoniją buvo vyriausiasis pabrolys.

L.M.Presley ir D.Keough buvo susituokę 1988-1994 metais ir turi du bendrus, jau suaugusius vaikus: 27 metų aktorę ir modelį Riley ir 24 metų Benjaminą.

REKLAMA
REKLAMA

Vos 20 dienų po to, kai buvo baigti tvarkyti jos skyrybų su Danny dokumentai, Lisa Marie ištekėjo už Michaelo Jacksono, kurį rėmė, kai jis buvo kaltinamas vaiko tvirkinimu. Sutuoktiniai, kaip žinia, pasirodė pusiau nuogi jo 1995 metų klipe „You Are Not Alone“.

Lisa Marie prašymą skirtis su dainininku pateikė 1999 metais, o po 2000 metais nutrūkusių sužadėtuvių su rokeriu Johnu Oszajca 2002-ųjų rugpjūtį Havajuose ištekėjo už aktoriaus Nicolas Cage'o.

Sąjunga ilgai netruko ir po ceremonijos praėjus vos 108 dienoms Nicolas paprašė skyrybų, kurių dokumentai buvo sutvarkyti 2004 metų gegužę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų