REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Grupė „el Fuego“ (nuotr. Organizatorių)

Pop klasikos grupėjė „el Fuego“ džiugios permainos. Vaikinų gretas papildė dar vienas nepriekaištingu vokalu ir žavingos išvaizdos narys – Rokas Spalinskas.

6

Pop klasikos grupėjė „el Fuego“ džiugios permainos. Vaikinų gretas papildė dar vienas nepriekaištingu vokalu ir žavingos išvaizdos narys – Rokas Spalinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės nariai visi profesionalai, turintys patirties ne tik pop, bet ir didžiosiose teatro scenose, todėl Rokas ne išimtis. Baigęs klasikinio vokalo studijas ir atlikęs begalę vaidmenų įvairiuose miuzikluose, operose ir spektakliuose jau po pirmųjų koncertų su „el Fuego“ grupe įrodė, kad yra visiškai lygiavertis narys, nors prisipažįsta, kad nerimo iš pradžių buvo.

REKLAMA

„Dabar labai džiaugiuosi būdamas grupės nariu, nors iš pradžių svarsčiau kaip man čia seksis pritapti, bet jau po pirmų repeticijų pamačiau, kad kolektyvo nariai superiniai žmonės. Apskritai, labai puiki atmosfera, nuotaika, palaikymas ir svarbiausia – susiklausymas, kuris leido pasijausti dar drąsiau“, – atviravo R. Spalinskas.

Nors Rokui pasiūlymas prisijungti prie grupės veiklos buvo netikėtas, atlikėjas neslepia, kad grupe žavėjosi dar prieš būdamas jos dalimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Apie „el Fuego“ visada buvo požiūris toks, kad tai nėra eilinė pop grupė, kurioje tradiciškai trys vaikinukai dainuoja pagal pilną pliusą ir tiek žinių... Visada žinojau, kad ten dainuoja visi profesionalai, visi baigę klasikinio vokalo studijas. Todėl ir požiūris į grupę visada buvo kur kas rimtesnis, nes tai aukštesnės prabos kolektyvas. Tiek atlikimo prasme, tiek balsiniais duomenimis. Grupė, kuri iš tiesų dainuoja balsais, o ne tik gražiomis šypsenomis ar judesiais...“, – sako Rokas.

Nors Rokas kartu su grupės nariais koncertinę veiklą vykdyti pradėjo vos prieš mėnesį, grupė kartu jau spėjo įrašyti naują dainą „Pasaulis iš meilės“, kuriai muziką sukūrė Paulius Bagdanavičius, o žodžius – Erika Drungytė. Pats Rokas kalbėdamas tiek apie savo, tiek apie grupės ateities planus kelia ne vieną uždavinį: „Noriu ir stengsiuosi įdėti ir savo didesnį indėlį į grupės veiklą. Naujais kūriniais, jų išpildyme ir apskritai dar aukštesnių uždavinių kėlime ir jų siekime pirmiausiai bendram grupės labui ir be abejo klausytojų lūkesčių išpildymui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų