REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Krystina Wright (dešinėje) su seserimi (nuotr. facebook.com)

Nutukusi moteris kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą ir atsikratė daugiau 40 kilogramų, kai suprato, kad ji atrodo dvigubai didesnė už savo 8 mėnesius nėščią seserį.

11

Nutukusi moteris kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą ir atsikratė daugiau 40 kilogramų, kai suprato, kad ji atrodo dvigubai didesnė už savo 8 mėnesius nėščią seserį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

29 metų Krystina Wright iš Didžiosios Britanijos po to, kai susilaukė dviejų vaikų, „išsipūtė“ iki 22 drabužių dydžio – maitinosi daugiausia įvairiais nesveikais užkandžiais, greitu maistu ir šokoladiniais saldumynais.

REKLAMA

Bet ją ištiko šokas, kai pamatė nuotrauką, kurioje ji užfiksuota greta savo nėščios sesers: „Žiūrėjau į tą nuotrauką su siaubu. Pirmą kartą man atėjo suvokimas, kad turiu kažką daryti su savo svoriu – dabar ir visiems laikams“, – pasakojo Krystina.

Tačiau nors ir norėjo kažko imtis, ji nebuvo tikra, ką ir kaip daryti. Didieji pokyčiai prasidėjo tada, kai jau po gimdymo jai pasakmbino sesuo ir pasiūlė drauge prisijungti prie „Slimming World“ (angl. „Lieknėjantis pasaulis“) programos.

REKLAMA
REKLAMA

Krystinai buvo sudaryta mitybos programa, kurioje puikavosi tokie patiekalai kaip keptos įdarytos bulvės, makaronai ir duona. Šviesiaplaukė moteris sakė nemaniusi, kad angliavandeniais gausi dieta gali būti veiksminga, bet svoris išties ėmė kristi – jau per pirmąją savaitę ji neteko beveik 3 kilogramų. „Padrąsinta tokios sėkmingos pradžios, laikiausi dietos toliau ir svoris ištirpo, – pasakojo ji. – Pusryčiams pati gaminu avižinius keksiukus, pietums – rytietišką vištieną arba įdarytus pipirus, o vakarienei – savo mėgstamo greito maisto sveikas namines versijas“.

Per septynis mėnesius K. Wright pasiekė 70 kilogramų svorį ir ėmė rengtis 10 dydžio drabužiais. Ji džaiugiasi, kad pasikeitė ne tik išvaizda, bet ir savijauta – atsirado daug daugiau energijos ir dabar ji skraido it ant sparnų. „Jaučiuosi lyg būčiau kitas žmogus, ir atrodau lyg kitas žmogus. Mano sūnus Noah neatpažįsta manęs prieš pusmetį darytose nuotraukose. Laimei, jis net pamiršo tą mamą, kuri pridusdavo lipdama laiptais ir negalėjo su juo parke gainioti kamuolio. Didžiuojuosi, kad savo berniukams būsiu sportiška ir sveika mama – tokia, kokia esu dabar“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų