REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Gera, informatyvi diena. Kontaktai atrodys malonūs arba neutralūs, o vakaro renginys gali vidiniai praturtinti arba suteikti progą įdomiai pažinčiai, susitikimui su brangiu jums žmogumi ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jūsų pagalbos gali prireikti tėvams arba patys kviesitės į pagalbą pastaruosius. Nors išoriškai galite atrodyti ramūs, jūsų viduje kunkuliuos nerimas. Tai gali būti reakcija į įtampą asmeniniame gyvenime, versle.

REKLAMA

Dvyniai

Noriai ir sklandžiai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, gerbėjais, mylimaisiais. Galite susidomėti nauja kūrybinės saviraiškos galimybe. Galbūt pasiseks žaidime, konkurse, varžybose.

Vėžys

Kolega ar draugas gali pateikti įdomų pasiūlymą. Didesnį dėmesį derėtų skirti sveikatos profilaktikai.

Liūtas

Šiandien jūsų iš pusiausvyros neišmuš net aršiausi oponentai. Turbūt nė nesistengs išmušti, nes atrodysite tokie įsitikę tuo, ką kalbate ir darote, kad matysis, jog beviltiška jus paveikti ar pakeisti. Naudos duos tarpininkavimas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tai ta reta diena, kai nesinori išpūsti problemų ir verčiau imamasi jas spręsti, užuot apie jas kalbėjus.

Svarstyklės

Labiau gilinsitės į save, nerimausite dėl ateities, kritiškai vertinsite savo žinias bei sugebėjimus. Gali atsirasti ypatingų poreikių ir troškimų. Tačiau tuoj pat jų neįgyvendinsite, tad viskas priklausys nuo ilgalaikio pasiryžimo.

Skorpionas

Tikėtinas tam tikras psichologinis spaudimas. Tačiau puikiai suprasite, ką turite daryti, kad situacija pasitaisytų ir darbai nenuviltų. Kantrybė ir darbštumas padės jums siekti tikslo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Visą dieną intensyviai bendrausite. Sulauksite ausį glostančių pažadų, naudingų patarimų.

Ožiaragis

Ši diena jums nėra palanki aktyviai veiklai, reformoms ir daugiau kvepia tuščiomis iliuzijomis nei realiais laimėjimais. Leiskite sau pailsėti, pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Vandenis

Pasyvi diena. Ilsėkitės.

Žuvys

Regis, šiandien sugebėsite viską sustyguoti taip, kad ir avis liktų sveika, ir vilkas būtų sotus. Turbūt jums kažkas geranoriškai padės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų