REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geras laikas: viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai įveikiamos. Vakare susitikite su geriausiu draugu.

Avinas Geras laikas: viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai įveikiamos. Vakare susitikite su geriausiu draugu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepraraskite optimizmo: šiuo metu esate tikrai stiprūs, tad įveiksite bet kokius sunkumus. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Svarbų susitikimą, pokalbį atidėkite kitai savaitei, o šiandien daugiau laiko skirkite vidinėms problemoms spręsti darbe ir namuose.

REKLAMA

Dvyniai Ši diena palankesnė nei vakarykštė. Turite progą ištaisyti padėtį, išspręsti susikaupusias problemas.

Vėžys Taupykite jėgas ir laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai praris nemažai jėgų. Vakare nederėtų skolintis pinigų, juos grąžinti.

Liūtas Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir slaptų priešų. Svarbiam pokalbiui tiks antra dienos pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Intuicija sustiprės – jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Palanku atsiriboti ir visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis, tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu, nuoma.

Svarstyklės Elgsitės iš tiesų išmintingai, o tai padės jums atsikratyti nuodingų minčių ir bloga linkinčių žmonių. Palanku spręsti konfliktus su užsienio partneriais, saikingai mokyti (kritikuoti) tuos, už kuriuos esate atsakingi.

Skorpionas Atkaklumu nemažai laimėsite iš savo partnerių ir vaikų. Tai palanki diena tvarkyti bet kokius reikalus. Taikykitės su mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės bei jus supančių žmonių rezervus.

Ožiaragis Nepalankus metas, atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų. Ruoškite dirvą būsimiems žygiams – jūsų laukia sėkmingos dienos.

Vandenis Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Venkite kitus kritikuoti. O pagalbininkų neieškokite: dabar esate gana stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus darbe ir namuose.

Žuvys Gerai spręsti finansines, turto problemas. Jei iškilusios dalybų problemos šeimoje ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, tai gerai aptarti antrą dienos pusę, tik nekritikuojant kito nuomonės.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų