REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, Lietuvos krepšinio lygos čempionate užėmusi septintąją vietą, kitą sezoną užsimojo kilti kur kas aukščiau.

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, Lietuvos krepšinio lygos čempionate užėmusi septintąją vietą, kitą sezoną užsimojo kilti kur kas aukščiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt iš itin patikimų šaltinių sužinojo, kad „Lietkabelio“ klubo atstovai jau pateikė konkrečius pasiūlymus naudingiausiam 2014-2015 m. LKL krepšininkui Vytautui Šulskiui, buvusiam Lietuvos rinktinės įžaidėjui Šarūnui Vasiliauskui, vidurio puolėjui Juliui Jucikui, patyrusiam Steponui Babrauskui, praėjusį sezoną Panevėžio ekipoje rungtyniavusiems Artūrui Valeikai ir Simui Buterlevičiui bei Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) žvaigždei Donatui Sabeckiui.

REKLAMA

Panevėžio ekipos gretose tikriausiai bus 4-5 nauji legionieriai. Sunkiausia bus pasiekti susitarimą su V. Šulskiu ir S. Buterlevičiumi, kurie nori keltis sparnus į užsienį.

Š. Vasiliauskas ir V. Šulskis praėjusį sezoną atstovavo Prienų-Birštono „Vytautui“, į kurį, beje, grįžta buvęs Utenos „Juventus“ žaidėjas Martynas Linkevičius. „Lietkabelis“ prieš 2014-2015 m. LKL čempionatą viliojo ir Laimoną Kisielių, kuris žaidė Prienuose.

REKLAMA
REKLAMA

J. Jucikas sezoną pradėjo „Lietuvos ryte“, bet paskui trenerio Tomo Pačėso iniciatyva buvo išsiųstas į Alytaus „Dzūkiją“. Šis „centras“ nori grįžti į sostinės komandą, bet sunkiai tikėtina, kad jo svajonės išsipildys.

Anksčiau „Lietuvos ryte“ rungtyniavęs A. Valeika praėjusį sezoną buvo patyręs sunkią traumą, dėl ko nežaidė kelis mėnesius. Daugelis krepšinio specialistų neabejoja, kad jei šis krepšininkas nebūtų susižeidęs, o prie „Lietkabelio“ vairo treneris Kazys Maksvytis būtų stovėjęs nuo pirmenybių pradžios, panevėžiečiai būtų užėmę kur kas aukštesnę vietą – gal net patekę į pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgametis „Lietuvos ryto“ narys S. Babrauskas 2014-2015 m. čempionate gynė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ garbę.

23 metų 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas D. Sabeckis su Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ klubu tapo NKL čempionu. Jis buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju.

D. Sabeckio žaidimo epizodai

Praėjusį sezoną šis itin šoklus, taiklią ranką turintis universalus krepšininkas, kuris gali rungtyniauti net keturiose pozicijose (išskyrus vidurio puolėjo), NKL pirmenybėse pelnė 13,3 taško, atkovojo 4,4 kamuolio, atliko 3,8 perdavimo, tritaškius metė 39,2 proc. taiklumu.

D. Sabeckis per pastaruosius 2-3 metus padarė milžinišką pažangą. Jo žaidimą pamatęs Arvydas Sabonis šį krepšininką įvertino vienu žodžiu – „Žvėriukas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų