REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Maya (nuotr. asm. archyvo)

Nuo pirmojo debiuto 2013-ųjų vasarą iki šiol buvo kruopščiai slepiama, kas yra atlikėja Maya. Iš Šilutės kilusi gražuolė žiniasklaidai platintoms nuotraukoms pozuodavo tik pridengusi savo veidą.

14

Nuo pirmojo debiuto 2013-ųjų vasarą iki šiol buvo kruopščiai slepiama, kas yra atlikėja Maya. Iš Šilutės kilusi gražuolė žiniasklaidai platintoms nuotraukoms pozuodavo tik pridengusi savo veidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė vieną po kito per keletą pastarųjų metų pristatė šešis sėkmingus kūrinius, kurie sulaukė didelio susidomėjimo „Youtube“, keli jos kūriniai iškopė į 1-ą radijos stoties „Lietus“ TOP 20 vietą. Septintas – naujausias jos kūrinys „Vakarai su tavimi“ – tapo atspirties tašku, kuomet mergina nusprendė nebesislapstyti. Anksčiau gražuolė savo slapstymosi priežastį aiškino paprastai: „Noriu, kad klausytojai pirmiausia pamiltų mano muziką“. O kas nutiko dabar, Maya?

REKLAMA

„Mane labiausiai žavi jos talentas, unikalus, atpažįstamas ir greitai įsimenantis balsas. Ji yra stipri vokalistė. Tai buvo vienas pagrindinių dalykų, dėl ko sutikau bendradarbiauti. Kai matai, kad žmogus turi talentą, tuomet ir norisi kurti kartu. Labai džiaugiuosi, kad ji atėjo pas mane“, - pasakojo prodiuseris Arvydas Martinėnas. Kūrėjas ir atlikėja susitiko ir bendradarbiavimą pradėjo prieš dvejus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu Greta Konaverskytė. Atrodė, kad dabar atsiskleidimui yra tinkamas laikas. Klausytojai anksčiau pristatytose dainose išgirdo mano balsą, sužinojo, kad scenoje noriu dainuoti, o ne kažką kitą rodyti. Jaudinuosi, kaip žmonės sureaguos, tačiau į viską žvelgiu pozityviai, optimistiškai. Kalbant apie interneto komentatorius, manau, kad lietuviai tokie yra. Nemanau, kad jų nuomonė mane galėtų paveikti“, - apie apsisprendimą nebesislėpti pasakojo ji.

Tuo metu atlikėjos prodiuseris A. Martinėnas patikslino, kad Greta rugsėjo pradžioje sulauks pilnametystės. Esą tai yra taip pat viena priežasčių, kodėl nuspręsta atsiskleisti būtent dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar iki šiol nebuvo sunku anonimiškai pristatinėti savo kūrybą, Maya patikino, kad tai nebuvo lengva. „Buvo sudėtinga nutylėti, apie tai žonojo tik šeimos nariai ir geri draugai“, - paaiškino dainininkė.

G. Konaverskytė – daugybės konkursų laureatė. Ji savo pasirodymus surengė TV projekte „Dainų daina“, dalyvavo „Kaunas Talent“, kur yra laimėjusi 2-ą vietą, Juodkrantėje vykstančiame „Baltic Voice“ Gretai pavyko iškovoti 2-ą vietą. Maya taip pat yra dalyvavusi ir laimėjusi prizines vietas užsienyje vykusiuose konkursuose.

REKLAMA

Gretos dainos „Youtube“ sulaukė didelio internautų susidomėjimo. Jos kūrinys „Muzika fėja“ peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų, daina „Toli“ – virš 200 tūkstančių kartų. Tiesa, du atlikėjos kūriniai yra karaliavę ir radijo topuose. „Lietaus TOP 20” jie pasiekė pirmąją vietą.

„Esu labai laiminga ir jaučiuosi įvertinta Tokie skaičiai „Youtube“ man yra puikiausiais įvertinimas. „Lietaus TOP 20” du mano kūriniai buvo iškopę į 1-ą vietą. Neabejoju: einu teisingu keliu ir artimiausiu metu nežadu iš jo išsukti. Tikiuosi, kad ir naujausias kūrinys „Vakarai su tavimi“ sulauks ne mažesnio susidomėjimo“, - kalbėjo Maya.

REKLAMA

Tiesa, Greta ne tik aktyviai kuria muziką. Vienas mėgstamiausių jos laisvalaikio užsiėmimų – šunys. Jos Labradoro retriverių veislės augintinis dalyvavo daugybėje šunų parodų, kuriose iškovojo prizines vietas. Dainininkė neabejinga ir moteriškiems „žaidimams“. Ji yra baigusi makiažo kursus ir įkūrė makiažo studiją „Gretos vizažas“.

Naujausias atlikėjos kūrinys „Vakarai su tavimi“ (Muzika – Arvydo Martinėno, tekstas - Karolinos Kriukelytė-Slavinskienės):

Ar Maya koncertuoja? „Atlikėjos šios vasaros koncertai jau suplanuoti. Liepos 1-ą ji pasirodys „Laukinių vakarų salūne“ Palangoje, o Liepos 9-ą – Veliuonos miesto šventėje. Šie koncertai, pirmieji šią vasarą, jų planuojama kur kas daugiau“, - atskleidė prodiuseris.

Anksčiau pristatyti atlikėjos kūriniai:

„Muzika Fėja“:

https://www.youtube.com/watch?v=fdGdPqgblj8

„Keistas šiąnakt dangus“:

„Vulkanai“:

„Toli“:

„Kartu“:

„Svajones“:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų