REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Natalija Bunkė džiaugiasi naujų namų terasa (nuotr. facebook.com)

Į vieną sostinės rajonų neseniai persikrausčiusi dainininkė Natalija Bunkė įvardijo bene didžiausią savo naujojo buto privalumą. Tai – terasa su stogu. Įšilus orams moteris šią vietą išnaudoja ne tik rytiniam kavos gurkšnojimui, bet ir gardžių pietų ar vakarienės skanavimui.

Į vieną sostinės rajonų neseniai persikrausčiusi dainininkė Natalija Bunkė įvardijo bene didžiausią savo naujojo buto privalumą. Tai – terasa su stogu. Įšilus orams moteris šią vietą išnaudoja ne tik rytiniam kavos gurkšnojimui, bet ir gardžių pietų ar vakarienės skanavimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė jaučianti malonumą gaminti maistą, kurį, be abejo, gryname ore valgyti kur kas skaniau nei virtuvėje. Jos vasaros meniu neatsiejamas nuo ant grotelių keptų patiekalų.

REKLAMA

„Kepu ir steikus, ir vištieną, iš šašlykus, ir kepsnius – bet ką, ko tik užsimanau. Tiesa, be progos taip mėsą kepame retai. Dažniausiai pasikviečiame bičiulių. Džiaugiuosi, kad Vilniuje dabar turime tokią galimybę. Vasarai kaip ir kasmet persikėlėme į namus Klaipėdoje. Štai ten tai kone kas antrą dieną esame įpratę kažką išsikepti ant griliaus“, – atskleidžia N. Bunkė.

Receptas

Garsi pramogų pasaulio atstovė net sutiko pasidalinti mėgstamiausiu savo griliaus receptu:

Reikės: jautienos išpjovos, pipirų, druskos, sviesto, žolelių (šaldytų fasuotų arba šviežių špinatų, kalendrų ar petražolių), česnako.

REKLAMA
REKLAMA

Mėsos paruošimas: gerai įkaitinkite anglis, jautieną supjaustome dviejų pirštų storio gabalais. Nereikia nei pipirinti, nei druskinti, nes druska kietina mėsą. Kepti 7 minutes ant vienos pusės, tiek pat ant kitos. Tik nuėmus mėsą nuo grotelių ją reikia pagardinti druska, pipirais. Jei mėgstate aštriau – pipirų berkite daugiau.

Padažo paruošimas: ištirpdykite sviestą, susmulkinkite žoleles, įspauskite šiek tiek česnako, įberkite druskos ir viską išmaišykite. Šiuo padažu gardinkite jau iškeptą ir į lėkštę patiektą mėsą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garnyras: į žarijas įkaskite bulvių. Perpjaukite visas per pusę, suvyniokite į foliją ir užkaskite jas žarijose. Bulves kepkite ne mažiau pusvalandžio. Prisiminkite, kad kartu su bulvėmis čirškinant mėsą, ši kepa šiek tiek ilgiau. Iškeptas, iš folijos neišimtas bulves patiekite dubenyje.

Garnyro pagardas: bulves gardinkite pačių pasigamintu sviestu: smulkiai supjaustykite petražoles, krapus, šiek tiek (labai nedaug) česnako, įberkite druskos. Mišinį gerai sutrinkite ir patiekite indelyje šalia bulvių.

„Tą sviestą reikia tepti ant praskirtos bulvės. Nerealu. Net tie, kurie nevalgo mėsos turi ko paskanauti. – pataria garsi moteris ir atskleidžia, kaip iškeptą mėsą, garnyrą ir pagardus patiekia pati. – Galima patiekti bet kokiu būdu: sudėti porcijomis į lėkštes arba viską palikti dubenyse ir svečiai jau susidės kiek kas norės. Mes su tuo tvarkomės ūkiškai. Kas nori ima sviesto gabalą ir deda ant bulvės. Šis išsilydo ir skonis tampa pasakiškas“.

REKLAMA

Maistą namuose gamina ne tik ji

Visgi ne viena moteris pritars, kad patiekalų kepimą ant žarijų perleidžia savo brangiesiems. Trapias savo žmonių, draugių, seserų rankas jie kaip įmanydami saugo nuo ugnies.

Nors Lietuva jau spėjo įvertinti moterišką N. Bunkės stiprybę, ji lygiai taip pat šį procesą kartais perleidžia krepšininkui Vilmantui Diliui: „Kadangi vasarą turime nemažai darbo, maisto ruošybą užkraunu draugui. Kartais grįžtu namo iš darbų ir sulaukiu jau gatavo patiekalo“, – džiaugiasi atlikėja.

REKLAMA

Sakysite, nei kepsnių, nei bulvių valgymo rezultatų nematyti ant N. Bunkės kūno? Čia ji turi paprastą atsakymą: „Jei visi tiek dirbtų – irgi būtų liekni. Kartais džiaugiuosi, kad spėju pavalgyti, nes ne visada tam randu laiko“.

Tiesa, esti ir ne itin malonių tokio gyvenimo būdo padarinių. Moteris atskleidžia, kad dėl nuolatinio užimtumo bei nereguliaraus maitinimosi kenčia jos oda: „Tokiu būdu alinu odą, tačiau ką padarysi, toks mano gyvenimas“.

Primename, kad N. Bunkė ne tik dalyvauja koncertinėje „Pop Ladies“ veikloje, bet ir užsiima savo verslu – iš dirbtinių gėlių gamina įspūdingas namų puošmenas, kuriomis kambarius vis dabina vis daugiau namų šeimininkių. Šiuo metu atlikėja užsakymus pati išvežioja po visą Lietuvą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų