REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Amber Heard kaltina Johnny Deppą smurtu (nuotr. tv3.lt fotomontažas) (nuotr. Vida Press)

Johnny Deppo žmonos Amber Heard advokatas pasmerkė „įžeidžiamas“ kalbas, kad aktorė išgalvojo savo pareiškimus dėl smurto šeimoje, norėdama šantažuoti sutuoktinį.

51

Johnny Deppo žmonos Amber Heard advokatas pasmerkė „įžeidžiamas“ kalbas, kad aktorė išgalvojo savo pareiškimus dėl smurto šeimoje, norėdama šantažuoti sutuoktinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

30 metų gražuolė gegužės 23 dieną padavė prašymą nutraukti metus ir tris mėnesius trukusią santuoką, bet penktadienį procesas pasisuko nerimą keliančia kryptimi: ji pateikė teismui dokumentus, esą įrodančius, kad J. Deppas fiziškai smurtavo jos atžvilgiu.

REKLAMA

Šį savaitgalį artimas J. Deppo draugas, komikas Dougas Stanhope'as, paskelbė svečio skiltį TheWrap.com, kurioje teigia, kad aktorė pareiškimus dėl smurtavimo padarė turėdama slaptų motyvų: kad ji „grasino visais įmanomais ... būdais viešai meluoti apie jį, jei jis nesutiks su jos sąlygomis“.

„Įsivaizduočiau, kad kiti žmonės galėtų vadinti tai šantažu, taip pat ir (dėl to), kaip jis dabar juodinamas“, – tęsė komikas.

REKLAMA
REKLAMA

A. Heard advokatas Peteris Sample'as pirmadienį atkirto į D. Stanhope'o kaltinimus pareiškimu svetainei „TheWrap“, kuriame sakoma: „Labai įžeidžiama ir neramina, kad jūs išvis nusprendėt jį publikuoti.“

„Šie įtarimai poniai Heard yra absoliučiai ir nedviprasmiškai melagingi, – tęsė P. Sample'as. – Šis laiškas tikrovėje neturi pagrindo ir yra tik tipiškas įžymybių šmeižtas dėl pelno.“

Jis pareikalavo atšaukti tą straipsnį, nes jis esąs šmeižikiškas ir „piktinantis“. „TheWrap“ redaktoriai nurodė, kad į jo laišką atsakys per savo teisininką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

D. Stanhope'as ne vienintelis stojo ginti J.Deppo: be supergarsių jo draugų, tokių kaip Paulas Bettany ir Mickey Rourke'as, jį gynė duktė Lily-Rose Depp ir jos motina, buvusi 52 metų „Karibų piratų“ žvaigždės partnerė Vanessa Paradis, kuri parašė atvirą laišką ir kaltinimus smurtavimu pavadino „piktinančiais“.

Tuo tarpu J. Deppas pirmadienį buvo Švedijoje ir su savo roko grupe „Hollywood Vampires“ koncertavo Stokholmo pramogų parke „Grona Lund“.

Kritikai, kurie ragino boikotuoti J. Deppo darbą, prašė to renginio bosų atsisakyti šou, bet prieš pat jam prasidedant atstovas tvirtino, kad leis J.Deppui ir kitiems grupės nariams Alice'ui Cooperui bei Joe Perry koncertuoti kaip numatyta.

REKLAMA

„Grona Lund“ atstovas žurnalui „People“ nusiuntė pareiškimą, kuriame sakoma: „Mes, žinoma, nepritariame jokiam smurtui. Tačiau lygiai taip pat svarbu, kad mes negalime nuteisti žmogaus iš anksto. Visiems, tarp jų – Johnny Deppui, turėtų būti leista turėti teisę būti laikomam nekaltu, kol bus įrodyta kitaip.“

J. Deppo ir jo grupės koncertas, į kurį visi bilietai buvo išpirkti, praėjo be incidentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų