REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Seimo narė konservatorė Agnė Bilotaitė pirmadienį Raseinių rajone pateko į avariją, kai jos automobilis kliudė stirną, pranešė Policijos departamentas.

REKLAMA
REKLAMA

 

Apie 22 val. Raseinių rajone, automagistralės Klaipėda - Vilnius 135-ame kilometre, automobilis „Audi A4“, vairuojamas Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Seimo narės A.Bilotaitės, kliudė stirną ir atsitrenkė į kelio atitvarus.

REKLAMA

Su pačia A.Bilotaite BNS antradienio rytą susisiekti nepavyko, tačiau jos padėjėjas Vytautas Sinica informavo, kad politikė nukentėjo nesunkiai, patyrė šoką ir galvos sukrėtimą. Ji gydosi namuose, dėl to antradienį nedirba.

„(A.Bilotaitė) apgailestauja dėl žuvusios stirnos ir labai dėkoja įvykio vietoje sustojusiems padėti žmonėms“, – rašoma V.Sinicos atsakyme.

Pasak jo, po avarijos neveikia Seimo narės mobilusis telefonas.

Policija pranešė, kad A.Bilotaitę sužeidė per įvykį išsiskleidusi oro pagalvė.

 

A. Bilotaitė 2012 m. lapkričio mėnesį buvo perrinkta į LR Seimą antrajai kadencijai. Ji yra Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto narė, dirba Seimo Antikorupcijos komisijoje, yra parlamentinės grupės "Už Lietuvą be Korupcijos" pirmininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų