REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Johnny Deppas (nuotr. Vida Press)

Johnny Deppo 17-metė dukra gynė tėvą po žmonos pareikštų kaltinimų smurtavus.

28

Johnny Deppo 17-metė dukra gynė tėvą po žmonos pareikštų kaltinimų smurtavus.

REKLAMA

Lily-Rose Depp „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje ji dar visai mažytė, o tėvas laiko ją už rankų ir padeda jai eiti.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano tėtis yra mieliausias, labiausiai mylintis žmogus, kokį pažįstu, jis buvo tiesiog nuostabus tėvas mano mažajam broliukui ir man, ir visi, kurie jį pažįsta, pasakytų tą patį“, – prirašė Lily-Rose, konkrečiai aktoriaus žmonos kaltinimų nepaminėdama.

REKLAMA

Kaltinimai smurtu

J.Deppui penktadienį teismas laikinai uždraudė artintis prie žmonos Amber Heard, kuri teisme pasirodė su pamušta akimi ir apkaltino aktorių smurtavus prieš ją.

A.Heard, kuri anksčiau praėjusią savaitę Los Andžele padavė skyrybų prašymą ir siekia prisiteisti iš 52 metų aktoriaus alimentus, sako, kad jis nuolat prieš ją smurtavo.

Teisėjas uždraudė J.Deppui artintis prie A.Heard iki birželio 17 dienai paskirto teismo posėdžio.

REKLAMA
REKLAMA

Lily-Rose Depp motina yra Vanessa Paradis, buvusi J.Deppo partnerė.

Neseniai Lily-Rose žengė raudonu kilimu Kanuose, per „Šokėjos“ (La Danseuse), kurioje vaidino amerikiečių šokėją Isadorą Duncan, premjerą. Juosta sulaukė įvairių vertinimų.

Lily-Rose taip pat yra modelis ir paaugliškasis „Chanel“ „veidas“.

Palaiko ir buvusios mylimosios

Savo ruožtu V.Paradis pareiškimus dėl smurto J.Deppo šeimoje pavadino „piktinančiais“.

„Tiems, kuriuos tai liečia: Johnny Deppas yra mano dviejų vaikų tėvas, jis yra jautrus, mylintis ir mylimas žmogus, ir aš visa savo širdimi tikiu, kad šie pastarojo meto įtarimai .... yra piktinantys“, – parašė Vanessa, kuri su J.Deppu gyveno nuo 1998-ųjų iki 2012-ųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visus tuos metus, kai pažįstu Johnny, jis niekada fiziškai nesmurtavo mano atžvilgiu ir tai nė kiek neprimena to vyro, su kuriuo nugyvenau 14 nuostabių metų. Nuoširdžiai, Vanessa Paradis“, – rašoma laiške.

Jos komentarai yra panašūs į Johnny pirmosios žmonos, Lori Anne Allison, kuri aktoriaus stojo ginti šeštadienį. Lori Anne, kuri už J.Deppo ištekėjo 1983 metais, sakė, kad jis niekada fiziškai nesmurtavo jos atžvilgiu ir niekada net nėra pakėlęs balso.

Draugams ji sakė, kad aktorius, su kuriuo ji išsiskyrė 1985-aisiais, negalėtų smogi moteriai ir kad ji netikinti Amber pareiškimais dėl esą patirto smurto, pranešė TMZ.com.

Lori Anne pridūrė, kad Johnny yra „švelnus žmogus“, kuris savo augintinius myli taip, kaip mylėtų vaiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų