REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto žvaigždės neabejingos futbolui – įvairių sporto šakų atstovai, tarp kurių stipriausias planetos žmogus galiūnas Žydrūnas Savickas, visuomet linksmų plaučių krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius, triuškinamais smūgiais garsėjantis kovotojas Sergejus Maslovojevas, Dakaro ralio asas Antanas Juknevičius, tvirtino, kad žiūrės UEFA Čempionų lygos finalą šeštadienį ir atskleidė, ką palaikys.

Lietuvos sporto žvaigždės neabejingos futbolui – įvairių sporto šakų atstovai, tarp kurių stipriausias planetos žmogus galiūnas Žydrūnas Savickas, visuomet linksmų plaučių krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius, triuškinamais smūgiais garsėjantis kovotojas Sergejus Maslovojevas, Dakaro ralio asas Antanas Juknevičius, tvirtino, kad žiūrės UEFA Čempionų lygos finalą šeštadienį ir atskleidė, ką palaikys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį viso pasaulio futbolo gerbėjų akys bus nukreiptos į Milano „San Siro“ stadioną. Čia vyks UEFA Čempionų lygos finalo mūšis, kuriame kausis Madrido klubai – „Real“ ir „Atletico“. Šį mačą tiesiogiai žiūrėkite nuo 21.35 val. per TV6, "Viasat Sport Baltic“ ir portale tv3.lt.  Kanalas "Viasat Sport Baltic“ nuo 21.15 val. dar transliuos finalo atidarymo šventę.

REKLAMA

Broliui „Real“ – lietuviškesnis

Ilgametis Lietuvos rinktinės ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjas Kšištofas Lavrinovičius, iš pradžių pasiteiravęs ar nesikirs laikas su kovomis dėl LKL bronzos, tvirtino, kad būtinai žiūrės finalą.

„Tikrai neturiu jokios mėgstamiausios komandos. Futbolą žiūriu dėl malonumo ir atsipalaidavimo. Nėra, kad už kažką sirgčiau ar šiaip labai gerai suprasčiau futbolą, - tv3.lt kalbėjo Brolio pravardę turintis krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Prognozuoti, kas laimės, jis nesiryžo, bet palaikytų karališkąjį ispanų klubą: „Arčiau širdies „Real“. Ir brolis ten žaidė, ir daug lietuvių žaidė. Aišku, krepšinyje, bet „Real“ visuomet „ant ausies“, girdžiu apie jį. Galbūt, todėl, kad populiaresnis, istorija storesnė.“

Emocijas taupo Lietuvos krepšinio rinktinei

Dakaro ralio asas lenktynininkas Antanas Juknevičius prisipažino, kad nėra didelis futbolo gerbėjas, bet finalus visuomet pažiūri. Nesvarbu, ar tai būtų pasaulio, Europos čempionatai, ar Čempionų lyga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sunku pasakyti. Sirgčiau vis dėlto už „Real“. Man labiau imponuoja ši komanda. Kaip bus, pamatysime. Aš visada už gražų futbolą. Kuo daugiau „bankių“, tuo linksmiau. Nesupykčiau net jei „Atletico“ nustebins ir „sušaudys“ varžovus. Tai reiškia, kad viskas gerai“, - kalbėjo jis.

Kaip ralio meistras žiūri futbolo rungtynes? „Labai ramiai, nes ten nėra lietuvių. Emocingai visada žiūriu krepšinį, kai žaidžia mūsiškiai. Tada tai jau trumpinu savo gyvenimą. Galiu ir ašarą išspausti, ir rėkti, ir šaukti. Tam reikia lietuvių. Kol ten jų nėra futbole, emocijas pasitaupau“, - teigė A. Juknevičius.

REKLAMA

Neatsilaikė prieš F. Torreso žavesį

Olimpinį kelialapį į Rio de Žaneirą kišenėje turinti lengvaatletė Neringa Aidietytė, kai ir daugelis sportinio ėjimo atstovų Lietuvoje, nepraleidžia svarbiausių futbolo rungtynių. „Atletico“ turėtų laimėti 2:1, tačiau kadangi nesu žinovė, gali būti ir baudinių serija“, - juokėsi ji.

Pašnekovė tvirtino, kad „Atletico“ pasirinko neatsitiktinai – mat čia žaidžia ir įvarčius muša vienas mėgstamiausių jos futbolininkų Fernando Torresas. „Žiūrėsiu finalą būtinai, nes čia žaidžia Fernando Torresas. Tikiuosi, kad „Atletico“ ir laimės“, - prognozavo N. Aidietytė.

REKLAMA

 

Renkasi žinomesnį vardą

„Žiūrėsiu finalą, bet nesu iš tų, kurie pasižymi tvarkaraštyje rungtynes ir truks plyš žiūrės. Man patinka komandinis sportas, bet ar jį žiūrėsiu, lemia darbų grafikas“, - atviravo ilgametis Lietuvos ledo ritulio rinktinės žaidėjas Šarūnas Kuliešius.

Šiuo metu vaikų ledo ritulio akademijai daugumą savo laiko skiriantis puolėjas pasakojo, kad dažniausiai žiūri futbolo finalus, nes kitose dvikovose pasigenda intensyvumo ir veiksmo. „Nesu didelis žinovas, tai renkuosi žinomesnį vardą. Palaikysiu „Real“. Nors gal spėju ir aklai“, - juokėsi Šarūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbu, kad būtų daug įvarčių

Futbolui neabejingas ir stipriausiu planetos žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas. Aštuonis kart prestižinį „Arnold Strongman“ turnyrą JAV laimėjęs galiūnas tikino, kad savaitgalį prisidės prieš Lietuvos galiūnų čempionato organizavimo Trakuose.

„Pats nedalyvausiu, nes prieš savaitę traumavau kairę ranką, tačiau atsistatymas vyksta ir tikiuosi spėti pasirengti iki pasaulio čempionato rugpjūtį Bocvanoje, - pasakojo Big Z pravardę stipruolių pasaulyje turintis vilnietis.

„Jeigu pavyks suderinti laikus, tai iš tikrųjų pasižiūrėsiu Čempionų lygos finalą. Čia neturiu savo komandos. Man patinka geros rungtynės, ir nesvarbu, kaip jos pasibaigs. Iš tikrųjų norisi, kad būtų gražus futbolas, daug įvarčių būtų“, - teigė Ž. Savickas.

REKLAMA

Kanojininkas Henrikas Žustautas, intensyviai besiruošiantis Rio de Žaneiro olimpiadai, teigė, kad Čempionų lygos finale sirgs už „Atletico“. „Ne tokia ryški, ne tokia tituluota komanda kaip „Real“. Galbūt labiau motyvuota“ , - aiškino savo pasirinkimą jau pirmoje dvikovoje dėl kelialapio į olimpines žaidynes eliminavęs savo tiesioginį oponentą Londono olimpinį vicečempioną Jevgenijų Šukliną.

Bjaurisi moteriška vaidyba futbole

„Futbolu šiaip domiuosi ir jį žiūri, tik dabar dėl darbų nesekiau situacijos. Manau, kad „Real“ laimės. Ši komanda mano favoritas nuo senų laikų. Vienas iš tų rimčiausių klubų, kur gali leisti turėti visokių superžvaigždžių. Vienintelė problema, kad reikia jiems gerai susižaisti. Net ir nežinodamas labai, kas pasikeitė per sezoną, sergu už „Real“, - teigė Kuvaldos pravardę turintis kovos menų specialistas.

REKLAMA

„Man patinka Cristiano Ronaldo kamuolio varymas, tačiau labai negerbiu tos moteriškos vaidybos. Kai pamatau futbole šį reiškinį, man negatyvi reakcija iš karto“, - atskleidė S. Maslobojevas. Jis tvirtino, kad norėtų atrasti futbolui daugiau laiko, tačiau visą jį kol kas skiria pasiruošimui įvairiems kovos turnyrams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų