REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Inga Valinskienė (nuotr. Incognito fims)

Dainininkė Inga Valinskienė negali nustygti vietoje. Filmuodamasi debiutiniam vaidmeniui kino filme ji savo vyrui spėjo sukurti dainą. 

Dainininkė Inga Valinskienė negali nustygti vietoje. Filmuodamasi debiutiniam vaidmeniui kino filme ji savo vyrui spėjo sukurti dainą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis kadaise itin populiarią grupės „Kastaneda“ dainą „Myliu“ perdainavo dainininkas Vaidas Baumila. Sėkminga jo versija ne tik užkariavo radijo stočių grojarasčius, bet ir įkvėpė filmo „O, ne! O, taip!“ kompozitorius, pasivadinusius paslaptingu Misterio Ikso vardu, išleisti dar vieną šios dainos variantą – šįkart ją atlikti patikėjo kerinčio balso atlikėjai Ingai Valinskienei.

REKLAMA

Naujai atgimusi daina suskambo visai kitaip – švelnus I. Valinskienės balsas kūriniui suteikė dar daugiau romantikos ir svaiginančio melancholiškumo. Ši daina, pasak filmo garso takeliu besirūpinčių buvusių grupės „Happyendless“ narių Mariaus Narbučio ir Andriaus Kauklio, skiriama visiems mylintiems ir mylimiems, todėl šį hitą perdainavusi I. Valinskienė ją skiria savo vyrui Arūnui Valinskui.

REKLAMA
REKLAMA

Lyriška kūrinio „Myliu“ nuotaika puikiai atitinka ir filmo tematiką – santykių komedijoje pasakojamos penkių porų santykių istorijos. Daugelis jų komiškos, bet visas vienija tas pats – meilė.

Naujoje komedijoje žiūrovai ne tik išgirs I. Valinskienės atliekamą dainą, bet ir išvys pirmąjį jos vaidmenį kine. Čia ji įkūnija gyvenimo nelepinamą moterį, kuri slaugo sunkiai sergančią močiutę, o pragyvenimui duonos prasimano namuose teikdama sekso paslaugas telefonu.

Filme žiūrovai taip pat pamatys ir kitus populiariausius lietuvių aktorius – filme vaidina Giedrius Savickas, Gintarė Latvėnaitė, Eimutis Kvoščiauskas, Ineta Stasiulytė, Arūnas Storpirštis, Rimantė Valiukaitė, Saulius Bagaliūnas, Gabrielė Malinauskaitė, Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas, Skaistė Anusevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų