REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo aktoriaus Johnny Deppo žmona paprašė skyrybų, kaip priežastį įvardydama nesutaikomus nesutarimus, išaiškėjusius per 15 mėnesių trukusią santuoką su šia žvaigžde, trečiadienį pranešė garsenybių pasaulio naujienų kanalai.

Holivudo aktoriaus Johnny Deppo žmona paprašė skyrybų, kaip priežastį įvardydama nesutaikomus nesutarimus, išaiškėjusius per 15 mėnesių trukusią santuoką su šia žvaigžde, trečiadienį pranešė garsenybių pasaulio naujienų kanalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teismo dokumentai, paskelbti tinklalapio TMZ, rodo, kad Amber Heard pirmadienį pateikė prašymą Los Andželo teismui, reikalaudama priteisti jai alimentus iš 52 metų aktoriaus, filmų „Karibų piratai“ žvaigždės.

REKLAMA

Žinia apie šias skyrybas buvo paskelbta nepraėjus nė savaitei po J. Deppo motinos – 81 metų Betty Sue Palmer – mirties.

Garsenybių pasaulio naujienų savaitraštis „People“, taip pat gavęs to prašymo kopiją, nurodė, kad 30-metė A.Heard skyrybų priežastimi įvardijo „nesutaikomus nesutarimus“.

Pora, kuri neturi bendrų vaikų, buvo įsitraukusi į ginčą su Australijos premjero pavaduotoju Barnaby Joyce'u. Piktas konfliktas kilo dėl to, kad A.Heard nedeklaravo atsivežusi du šunis, kai pora prieš metus atvyko į Kvynslandą, kur J. Deppas filmavosi naujausioje „Karibų piratų“ dalyje.

REKLAMA
REKLAMA

B. Joyce'as, kuris taip pat yra žemės ūkio ministras, pagrasino dėl griežtų Australijos karantino įstatymų pažeidimo užmigdyti Pistol ir Boo, jeigu jie „neišsinešdins atgal Jungtines Valstijas“. Aktorė ir modelis A. Heard praėjusį mėnesį pripažino savo kaltę dėl imigracijos kortelės suklastojimo ir turėjo sumokėti tūkstančio Australijos dolerių (646 eurų) užstatą, susietą su geru elgesiu vieną mėnesį.

Pagal susitarimą, kuris padėjo A.Heard išvengti teistumo, sutuoktiniai taip pat įrašė keistą vaizdo atsiprašymą, kurį Australijos žemės ūkio departamentas paskelbė „YouTube“, kuris buvo peržiūrėtas beveik 5 mln. kartų ir kuris buvo lyginamas su negyva įkaitų kalba. B.Joyce'as pasišaipė, kad tame vaizdo įraše J.Deppas atrodo taip, tarsi „dalyvautų perklausoje dėl „Krikštatėvio“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau šią savaitę įvyko naujas J. Deppo ir B. Joyce'o žodžių mūšis „kare dėl terjerų“. Aktorius, antradienį vakare aptarinėdamas šį klausimą per JAV pokalbių laidą „Jimmy Kimmel Live!“, pavadino B.Joyce'ą Barnabiu Džounsu – detektyvu iš televizijos, kurį vaidina Buddy Ebsenas (Badis Ebsenas). „Jis atrodo kažkaip sukryžmintas su pomidoru, – sakė J. Deppas. – Noriu pasakyti, tai – ne kritika. Aš truputį nerimavau ... Jis gali sprogti.“

B. Joyce'as atsikirto savais vaizdingais palyginimais. „Aš virstu Johnny Deppo Hanibalu Lekteriu, aš jo galvoje, aš tampau virvutes ir svertus. Man seniai pamiršus poną Deppą, jis mane prisimena“, – sakė jis.

REKLAMA

Tačiau trečiadienį, Kvynslande žurnalistų paklaustas apie aktoriaus išsiskyrimą, B.Joyce'as atsakė: „Labai rimtai, vienas dalykas, kuriuo niekada nesimėgausiu, yra bet koks santykių žlugimas, nesvarbu, koks priešiškumas galėtų matytis eteryje tarp p. Deppo ir manęs. Visada linkėjau žmonėms tik gera. Ne, niekada gyvenime nesimėgausiu tokiais dalykais.“

J. Deppas ir A.Heard nebuvo pasirašę vedybų sutarties, pranešė TMZ.

Dokumentuose A.Heard išsiskyrimo data nurodė sekmadienį, tačiau juose nieko nesakoma apie šunų globą.

REKLAMA

J. Deppas ir A.Heard susipažino 2011 metų juostos „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje, kai J.Deppas tebegyveno daug metų trukusioje partnerystėje su prancūzų aktore Vanessa Paradis, jo sūnaus Jacko ir dukters Lily-Rose motina.

Tai buvo pirma Amber santuoka, o Johnny nuo 1983 iki 1986 metų dar buvo vedęs grimo menininkę Lori.

J. Deppas ir A.Heard susituokė per kuklią, privačią ceremoniją Los Andžele pernai vasarį, o vėliau surengė didesnę šventę J. Deppo privačioje saloje Bahamose.

Penktadienį turi būti išleistas naujausias J. Deppo filmas „Alisa veidrodžių karalystėje“. Aktorės nebuvo šalia vyro, šiam pristatant savo naują filmą, bet niekas nė nenujautė būsimo išsiskyrimo. Šią savaitę Johnny per premjerą Holivude buvo paklausta, kur yra jo žmona, bet jis paprasčiausiai paaiškino, kad ji dirba.

Su J. Deppo ir A. Heard atstovais susisiekti kol kas nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų