REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Kim Kardashian ir Kanye Westas (nuotr. Vida Press)

Kim Kardashian antradienį, savo vestuvių antrųjų metinių proga, paskelbė sutuoktinį Kanye Westą savo gyvenimo meile.

Kim Kardashian antradienį, savo vestuvių antrųjų metinių proga, paskelbė sutuoktinį Kanye Westą savo gyvenimo meile.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Realybės televizijos gražuolė už savo trečio vyro ištekėjo per prašmatnią ceremoniją Florencijoje 2014 metais ir, praėjus dvejiems metams, pasidalijo džiaugsmu, kad rado meilę su reperiu, kuris anksčiau daug metų buvo draugas.

REKLAMA

„Laimingų antrųjų metinių mano gyvenimo meilei! – prirašė ji prie nuotraukos, kurioje sutuoktiniai žiūri vienas kitam į akis. – Tu darai mane tokią laimingą! Aš taip tave myliu!!!“

Kim meilės deklaracija buvo paskelbta Instagram.com, kelios valandos po to, kai ji emocingai paskelbė, kaip jos sužadėtuvių žiedas su 15 karatų deimantu žėrėjo ant raudonojo kilimo per Sofios Coppolos pastatytos „Traviatos“ premjerą Romos operoje.

REKLAMA
REKLAMA

Prie poros nuotraukos iš to sekmadienio renginio ji parašė: „Mano žiedas taip skaisčiai spindėjo mūsų meilei Romoje, mums švenčiant savo antrąsias metines Italijoje, šalyje, kurioje susituokėme! #Palaiminti.“

Kardashianų šeimos matriarchė Kris Jenner taip pat nusiuntė geriausius linkėjimus laimingai porai ir „Instagram“ pasidalijo dukters ir žento nuotraukų koliažu.

„Laimingų metinių, Kim ir Kanye!!!!“ – parašė ji ir pridėjo „#meilė #šeima #išdidimama #skirtivienaskitam“.

Kim, kuri su hiphopo žvaigžde augina dvejų metų dukterį North ir penkių mėnesių sūnų Saintą, dar nepaskelbė, kaip leido metinių dieną po išankstinės programos Europoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora antradienį ryte buvo nufotografuota vykstanti į Londono Hitrou oro uostą skristi į Los Andželą, bet Kanye garsėja didžiuliais siurprizais, pavyzdžiui, pernai šią ypatingą dieną buvo išnuomojęs Eiffelio bokštą Paryžiuje.

Be to, neseniai jis pasamdė styginių orkestrą, kad jis pagrotų Kim jų namuose Bel Ere Kalifornijoje per Amerikoje gegužės 8-ąją švęstą Motinos dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų