REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Jauna pora (nuotr. Fotolia.com)

Gegužės 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

64

Gegužės 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Net geri šiandien gauti pasiūlymai bus tušti: tai verta svarstyti kitą dieną. Būkite pakantesni artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nieko nekeiskite. Vienintelės šiandien palankios permainos – atsisakyti ko nors žalingo, to, kas stabo pažangą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite rytdienai.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite nieko nesupykdyti, nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia šiandien vengti bendravimo: būsite gana įtaigūs ir pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Vėžys Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti agresyvesni, tačiau kovos pradėti irgi netinka.

Liūtas Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnųjų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien geriau patylėti – žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama: išskris žvirbliu, o sugrįš jaučiu. Būkite atidesni su dokumentais, pinigais. Atsargiau vairuokite. Pasisaugokite vagių.

Populiariausia dienos galerija:

Svarstyklės Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui: jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

Skorpionas Nesiveržkite į priekį – tai, ko taip norisi šiandien, atidėkite rytdienai. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite: tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Sudėtingas laikas – galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio (bet ne nuo savo poros ir pareigų šeimai). O ką nors teisti, smerkti nereikėtų.

Vandenis Sudėtinga, nepalanki diena – gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo, tuo dar labiau pablogindami situaciją.

Žuvys Pasigilinkite į savo veiklos trūkumus – šiandien naudinga kovoti su problemomis. Net jei jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka: galite jį sugadinti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų