REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Internautai pasišaipė iš nuogos Kim Kardashian asmenukės (nuotr. Twitter)

Kim Kardashian pažadėjo niekada nesiliauti nusirenginėti asmenukėms.

20

Kim Kardashian pažadėjo niekada nesiliauti nusirenginėti asmenukėms.

REKLAMA

35 metų realybės televizijos žvaigždė pirmadienio vakarą Niujorke per interneto apdovanojimų „Webby“ ceremoniją atsiėmė pirmą kartą įteiktą prizą „Break the Internet“.

REKLAMA
REKLAMA

Du vaikus turinti Kim „Interneto „Oskarais“ vadinamų apdovanojimų ceremonijoje atrodė pribloškiamai su juoda Vivienne Westwood suknia. Pakilusi į sceną atsiimti savo apdovanojimo, ji laikėsi organizatorių įvesto penkių žodžių limito padėkos kalbai ir pareiškė: „Nuogos asmenukės iki mirties!“ Tuos žodžius auditorija palydėjo sveikinimo šūksniais.

REKLAMA

Kim sulaukė prieštaringų vertinimų dėl kelių gundančių nuotraukų, kurias ji paskelbė gerbėjams. Vienoje tų nuotraukų, kurią paskelbė kovo mėnesį, ji yra visiškai nuoga, tik jos kuklumą gelbsti dvi juodos cenzorių juostelės.

Kim pasmerkė daugelis, tarp jų – aktorės Bette Midler, Chloe Grace Moretz ir žurnalistas Piersas Morganas, bet kiti gyrė ją už pasitikėjimą savimi.

Nesvarbu, koks reakcijos pobūdis, Kim nuotraukos visada sulaukia dėmesio iš jos sekėjų, kurių „Instagram“ yra daugiau kaip 70 mln., o „Twitter“ – 45 milijonai. Ji taip pat turi itin populiarų žaidimą telefonams „Kim Kardashian's Hollywood“.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimas Kim buvo įteiktas „pripažįstant jos beprecedentę sėkmę internete ir drąsius bei kūrybingus būdus, kuriais ji naudojosi internetu, socialine žiniasklaida, programėlėmis ir video, kad pasiektų išties pasaulinę auditoriją“, paskelbė „Webby“ organizatoriai.

Kim vyras Kanye Westas per ceremoniją taip pat buvo pagerbtas: jis atsiėmė „Metų artisto“ apdovanojimą už neseniai išleistą naują albumą „The Life of Pablo“.

Reperis Kanye garsėja ilgomis ir padrikomis padėkos kalbomis, bet šį kartą taip pat laikėsi taisyklių ir pasakė: „Aš negaliu pakęsti trumpų kalbų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp kitų laureatų buvo „Metų verslininkė“ Jessica Alba, dirbusi su „The Honest Company“, ir Lena Dunham bei „Merginų“ scenaristė Jenni Konner, kurios atsiėmė „Metų naujų steigėjų“ apdovanojimą už informacinį biuletenį „Lenny Letter“.

Vėlyvo vakaro pokalbių šou vedėjas Jimmy Fallonas iš anksto įrašė savo penkių žodžių padėką už „Geriausio socialinio turinio ir rinkodaros“ apdovanojimą, kuri buvo tokia: „Kim, Kourtney, Kylie, Khloe, Kendall“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų