REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Produktyvi diena, tad skirkite ją svarbiems susitikimams, aptarimams. Ypatingą dėmesį jums rodys priešingos lyties atstovai. Ekstremali situacija ar netgi aštrus konfliktas, priešų puolimas jus gali suartinti su dominančiu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasitarę su verslininkais, finansininkais, galite suprasti, ką reikia daryti, kad imtų geriau sektis verslas ir investicijos būtų naudingos. Galite preliminariai susitarti dėl paskolos ar bendradarbiavimo, tarpininkavimo.

REKLAMA

Dvyniai Palankus metas įvairiems kontaktams, renginiams, prezentacijoms ir netgi tolimoms išvykoms (su tvarkinga technika). Tikriausiai neplanuotai gausite reikalingą informaciją, išgirsite svarbią naujieną ar sutiksite reikalingą žmogų.

Vėžys Gali būti, kad teks priimti atsakingus sprendimus. Arba reikės įtemptai dirbti, kad įrodytumėte savo reikalingumą bei sugebėjimus. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame svarbus bus jūsų socialinis statusas, tam tikri laimėjimai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gana palanki diena su kitais dalytis žiniomis, naujienomis, patarimais. Aplankys meilės svajos. Galbūt gausite pakvietimą į pasimatymą, draugų susitikimą. Jums pavyks užsitikrinti bendraminčių ir kolektyvo palaikymą.

Mergelė Mažai kalbėdami, o daug klausydami šiandien tik išlošite, ypač jei susilaikysite nuo intrigų. Galimybė svajones paversti realiais gyvenimo laimėjimais priklauso ne vien nuo jūsų norų bei pastangų. Slapta protekcija atneštų naudos.

Svarstyklės Šiandien jums palanku reklamuotis, bendrauti su žiniasklaida, tvarkyti organizacinius reikalus. Turbūt gausite kokią nors žinią, būsite pakviesti į svečius, pristatymą. Jausite jėgų antplūdį, tačiau padaugės ir agresijos, norėsite rizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai kils poreikis kuo skubiau susitvarkyti gerbūvio, nuomos, komercinius reikalus, sumokėti žemės mokestį, rankpinigius. Tiktų kreiptis dėl atlyginimo padidinimo, kredito suteikimo, derėtis.

Šaulys Šiandien nestigs įvykių ir naujos informacijos, taip pat apie senus įvykius. Tikėtini skubūs interviu, pervežimai, su tranportu, ryšiais susiję reikalai. Galbūt išsiaiškinsite ką nors svarbaus su artimu žmogumi.

Ožiaragis Buities reikalai, nuoma, šeimos gerovė ar kiti panašūs dalykai pareikalaus didelių pastangų. Pasistenkite, kad tie, kurie gali prisidėti, neliktų nuošalyje. Popietė bus impulsyvi, tad labiau grės traumos.

REKLAMA

Vandenis Puikiai seksis organizacinė, pedagoginė ir kūrybinė veikla. Galite užmegzti ar atnaujinti aistringą meilės ryšį. Tokiu atveju dėl jausmų šėlsmo bus gana sunku susikaupti, todėl pernelyg neperkraukite savęs darbo užduotimis.

Žuvys Pats metas transformuoti savo gyvenimo būdą, keisti mitybos įpročius, jeigu jie buvo nevykę. Turbūt apsilankysite grožio salone, sveikatingumo ir sporto centre. Pravartu įsigyti ilgalaikį abonementą sporto užsiėmimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų