REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Vieniša (nuotr. Fotolia.com)

Tūkstančiai moterų guodžiasi, jog išgyvena vienatvę, niekaip nesuranda draugo, vyro, jaučiasi dėl to nesmagiai. Mat visuomenė daro savo spaudimą. Galioja stereotipas, kad kai moteris neturi vyro, su ja kažkas yra ne visai gerai. Pati moteris taip pat savo laimės dažnai ieško santykiuose su vyru.

Tūkstančiai moterų guodžiasi, jog išgyvena vienatvę, niekaip nesuranda draugo, vyro, jaučiasi dėl to nesmagiai. Mat visuomenė daro savo spaudimą. Galioja stereotipas, kad kai moteris neturi vyro, su ja kažkas yra ne visai gerai. Pati moteris taip pat savo laimės dažnai ieško santykiuose su vyru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sielos kelio ypatumai

Visų pirma, susitarkime, kad kai moteris yra viena, ji vis tiek yra normali. Nes Visatoje nėra tokio dėsnio, kad moteris privalo būti santykiuose su vyru. Ir dar - visada. Pripažinkime, jog Žemėje retai kam būna lemta nugyventi be partnerio, vyro, vaikų.

REKLAMA

Nes mes, karmos dėka, ateiname čia išspręsti tam tikrus sielos uždavinius, kurie susiję su kitomis sielomis. Kitaip sakant, labai dažnai partnerystė, šeima ir kiti artimi santykiai yra susiję su sielų kontraktais, su pamokomis, kurias turime išmokti, kad sielos evoliucijos kelyje pereitume į kitą, aukštesnį lygmenį. Todėl drąsiai galime pasikliauti gyvenimu: mums visiems yra skirtas žmogus ir jis atsiras, kai ateis laikas, t.y. kai mes atsidursime tame sielos raidos etape, kad jis jau galėtų atsirasti.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl moteris būna ir viena?

Žemėje pasireiškia didžiulė vyriškos ir moteriškos energijos nedarna. Moterys ilgą laiką buvo atitolinamos nuo savo prigimtinio moteriškumo feminizmo, emancipacijos pagalba. Tačiau nei pirma, nei antra nepadėjo moterims tapti laimingesnėmis. Nebent - laikinai. Laimei, dabar atsiranda moters poreikis, moters, kuri buvo aprašyta Vedose prieš 5000 metų. Mes turime didelę užduotį ne kopijuoti aklai tos archainės moters, bet išmintingai įgyvendinti moteriškos prigimties ir laikmečio sintezę.

Dabar gyvenančio žmogaus uždavinys - integruoti į save visus sielos aspektus. Nes mes esame vienis. Atminkime: jei šiuo metu esame vienišos, vadinasi, mums to reikia, net jei ir nesinori ar baisu. Vienos moterys tarsi ilsisi po nutrūkusių santykių, kitos brandinasi naujiems, trečios mokosi prisiimti didesnę atsakomybę už savo gyvenimą ir taip auga. Kaip moko Inta Blūma savo knygoje "Moters galia", vienatvė moteriai yra tarsi dovana, kuomet moteris gali tiesiog padirbėti su savimi, nes visi santykiai atneša, visų pirma, mokytoją, karminį, ir dar vieną pamoką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienišumo prasmė iš karto po santykių

Linkiu moterims įsisąmoninti, kad įbrukta mintis apie vienintelį partnerį, su kuriuo sukursime šeimą, auginsime vaikus ir vaikaičius, nėra vienintelis tinkamas scenarijus žmogui.

Pripažinkime, kad retai kam pavyksta nugyventi "ilgai ir laimingai". Sveika yra, kai nesikoncentruojame į tą iliuzinę programą, o gyvename budriai, stebime, ką dovanoja mums Visata ir kokias pamokas mokomės. Jei dabar esate vieniša po santykių, skirkite laiko prisitaikyti. Pirmajame etape po santykių iširimo moteris gali jaustis pasimetusi, liūdėti ir tai yra normalu. Ne kartą esu minėjusi, kokia prieraiši yra moteris.

REKLAMA

Šiame etape moteriai gali pavykti išmokti susitvarkyti savo gyvenime su viskuo pačiai. Ir tai dar nereiškia, kad tą daryti teks visą likusį gyvenimą. Jei nemokate įsukti perdegusios lemputės, išmokite pasikviesti pagalbą. Jei nepjaunate savo kieme žolės pati, suorganizuokite žolės pjovimą. Kaip matome, tai labai svarbus etapas, kuris moko savarankiškumo, atsakomybės prisiėmimo ir suaugusio žvilgsnio į gyvenimą. Dauguma moterų, praėjusios šį etapą, pajaučia, kad vyro nebuvimas namuose - tai ne tragedija.

Dar du svarbūs vienišumo etapai

Tačiau ateina kitas etapas, kai dažnai moteriai jos pačios vienišumas bado akis. Norisi vyriškos kompanijos, draugijos, nesinori eiti kur nors vienai ir pan. O kur dar intymumo, švelnumo, dėmesio poreikiai. Labai svarbu išbūti ir šiame etape, neužstrigti, negreitinti nieko. Nes ateina trečiasis etapas, kai moteris yra pajėgi mėgautis ta vienatve, laisve, savarankiškumu.

REKLAMA

Dažna moteris įvertina šį gėrį. Klaida būtų priešinti buvusią ar potencialią partnerystę tokiai laimei. Pvz. viena moteris po skyrybų net negalvoja apie naujus santykius, nes jai labai gerai, kai jos vyras nekontroliuoja, ji daro, ką nori, eina, kur nori ir grįžta, kada nori. Tačiau kitas partneris nebūtinai užims kontroliuotojo rolę jos gyvenime. Baimė prarasti vidinę ramybę ir komfortą stabdo moterį nuo jos pačios pasirinkto sielos evoliucijos kelio.

Labai dažnai moteris nori naujų santykių, nepripažįsta to, nes baimė, kylanti pagal senąją partnerystės patirtį yra didesnė ir inkaruoja natūralius procesus. Moteriai svarbu neužstrigti šiame etape, nes šio gyvenimo uždavinys - prisiimti iššūkius, išmokti pamokas ir kilti aukštyn. Įsisąmoninkime: laikas, kai sielos evoliucijos kelyje vienatvės praktika yra reikalinga, baigėsi. Kiekvienam vienišumui yra sava priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai vienatvė pabosta

Tarkime, kad vienišumo dvasinis uždavinys yra savotiška moters inventorizacija, harmonijos siekimas ir didesnė vidinė darna. Kadangi moteris save realizuoja labiausiai per santykius, natūralu ir sveika yra norėti santykių. Visas moteris galima padalinti į tris grupes: vienos vyro aktyviai ieško, kitos - aktyviai jo laukia, trečios laukia ir ieško pakaitomis. Nė viena taktika nėra tinkama. Požiūrio plėtimo seminaruose moterims atkakliai kartojama: jei norite turėti vyrą, pamirškite apie jį. Aktyviai ieškančios vyro moterys naudojasi tam tikra vyriška taktika, tampa medžiotojomis.

REKLAMA

Žinoma, jos negyvena be sekso. Tačiau ilgalaikio partnerio taip ir nesusiranda. Veltui save dovanoti vyrams nėra naudinga nė vienai moteriai. Laukiančios gyvena iliuzijoje. Dažnai moterys net iš namų neišeina tam, kad atsidurtų tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Visgi, efektyviausia vyro paieškoje rūpintis savo vidine energija. Mat vyras iš karto atpažįsta moterišką moterį iš tūkstančio pačių seksualiausių pupyčių ir pradeda jos siekti.

Vadinasi, moteris, kuri nori sutikti jai tinkamą vyrą, turi tiesiog spinduliuoti savo moterišką energija. Kitaip tariant, moteris rūpinasi jauku, kuris pritrauktų vyrišką vyrą. Nes ant ko gaudom, tas ir kimba. Todėl visas vienišas moteris kviečiu pamiršti, kaip jos nori vyro, skubėkite pamilti save, skubėkite pažinti save, atraskite sau malonius dalykus, skleiskitės, žydėkite, nes tas jums skirtasis, net jei ir ne vienintelis, tikrai yra. Pasikliaukite gyvenimu ir būkite laimingos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų