REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį „Santiago Bernabeu“ įvyko atsakomosios Čempionų lygos pusfinalio rungtynės tarp Madrido „Real“ ir Manchesterio „City“ ekipų. Pergalę rezultatu 1:0 (1:0) iškovojo dešimt kartų Čempionų lygą laimėję Madrido „Real“ futbolininkai.

Trečiadienį „Santiago Bernabeu“ įvyko atsakomosios Čempionų lygos pusfinalio rungtynės tarp Madrido „Real“ ir Manchesterio „City“ ekipų. Pergalę rezultatu 1:0 (1:0) iškovojo dešimt kartų Čempionų lygą laimėję Madrido „Real“ futbolininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš atsakomąją UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovą tarp „Real“ ir „Manchester City“ didžiausias klaustukas kybojo ties Cristiano Ronaldo pavardę. Vis dėlto, paskutinę minutę Madrido „Real“ treneris Zinedine‘as Zidanas patvirtino, kad portugalas yra 100 proc. pasirengęs žengti į aikštę ir stoti prieš „Manchester City“ komandą.

REKLAMA

Namie rungtyniavę Madrido „Real“ prieš rungtynes buvo laikomi aiškiais poros favoritais ir tai Madrido ekipa įrodė. Nuo rungtynių pradžios iniciatyvą turėję „Real“ futbolininkai savo įvartį pelnė 20-ąją minutę. Danis Carvajalis atliko tikslų perdavimą valui Garethui Baleui, o šio smūgis buvo tikslus, tiesa, po rikošeto. Skriejantis kamuolys atsitrenkė į Fernando koją ir pakeitė skriejimo kryptį.

„Man City“ ekipa atrodė pasimetusi ir nenusiteikusi priešintis „Real“ ekipai. Per visas rungtynes „miestiečiai“ atliko tik 4 smūgius į vartus, o iš jų nei vienas neskriejo į vartų plotą. Madrido ekipa rungtynių eigoje dar pelnė 2 įvarčius, tiesa, abu po nuošalių. 37-ąją minutę „Real“ gynėjas Pepe kamuolį įrideno į vartus, o 66-ąją minutę portugalas Cristiano Ronaldo jau po teisėjo švilpuko nusprendė rankomis kamuolį įmesti į vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ ekipos finale lauks kitas Ispanijos klubas iš to pačio miesto, Madrido „Atletico“. Čempionų lygos finalas gegužės 28-ąją, Milane „San Siro“ stadione.

Madrido „Real“ 1:0 Manchesterio „City"

Rungtynių eiga:

 

0‘ Startinės sudėtys: Madrido „Real“: K.Navas; Marcelo, S.Ramos, Pepe, D.Carvajal; Isco, T.Kroos, L.Modric; G.Bale, C.Ronaldo, Jese. Manchesterio „City“: J.Hart; G.Clichy, N.Otamendi, V.Kompany, B.Sagna; Fernando, K.De Bruyne, Y.Toure, Fernandinho, J.Navas; S.Aguero.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

9‘ Didelė netektis „miestiečiams“. „Man City“ kapitonas Vincentas Kompany pajuto kojos skausmus ir vietoj jo aikštėj priverstas pasirodyti Eliaquimas Mangala.

18‘ Kamuolį kiek ilgiau kontroliuoja „Real“ futbolininkai, tačiau „karališkajam“ klubui pavojingų epizodų sukurti nepavyksta.

20‘ 1:0! Garethas Bale pelno pirmąjį įvartį. Po Danio Carvajalio perdavimo valas iš aštraus kampo siunčia kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

30‘ Po pelnyto įvarčio ir toliau iniciatyva priklauso Madrido ekipai. Pirmąją geltoną kortelę gavo „City“ saugas Kevinas De Bruyne.

REKLAMA

36‘ Krenta antrasis įvartis į Manchesterio vartus. Tikslų smūgį atliko Pepe, tačiau teisėjas fiksuoja nuošalę ir rezultatas lieka 1:0.

44‘ Pirmasis pavojingas epizodas prie „Real“ vartų. Fernandinho susidarė sau progą mušti į vartus ir brazilo paleistas kamuolys atsitrenkė į virpstą.

52‘ „Real“ antroje kėlinio pradžioje ir toliau kontroliuoja situaciją aikštėje. Savo įvartį galėjo pelnyti kroatas Luka Modričius, tačiau laiku vartus palikęs J.Hartas savo ekipą apsaugojo nuo antro įvarčio.

62‘ „Real“ kuo toliau, tuo labiau pasitiki savimi. Madrido ekipa jau per antrąjį kėlinį atliko 6 smūgius, tuo tarpu „City“ klubas antrąjį kėlinį į vatus dar nesmūgiavo. Dar vieną įvartį „pelnė“ šeimininkai, tačiau ir vėl teisėjas fiksavo nuošalę, o kamuolį į vartus C.Ronaldo įmetė su rankomis.

REKLAMA

71‘ „Man City“ vis dažniau pradeda žaisti varžovų aikštės pusėje , tačiau ten nieko nuveikti jiems nepavyksta. Per 70 minučių „miestiečiai“ neatliko nei vieno smūgio į vartų plotą.

80‘ Manchesterio „City“ klubui išsigelbėti liko 10 minučių, tačiau prošvaisčių pelnyti įvartį kol kas nesimato.

89‘ Temperatūra aikštėje kyla. „Man City“ pradėjo apgulti prie šeimininkų vartų, o Sergio Aguero is maždaug 25 metrų atliko stiprų smūgį, tačiau kamuolys skrieja keliais centimetrais virš vartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 


tv3.lt primena, kad antradienio vakarą jau paaiškėjo pirmasis pusfinalio dalyvis. Juo tapo išvykoje tinkamu rezultatu Miuncheno „Bayern“ pralaimėję Madrido „Atletico“ futbolininkai. Gražiausi šių rungtynių epizodai: Po įnirtingos dvikovos Miunchene paaiškėjo pirmoji Čempionų lygos finalininkė

SAUSI FAKTAI PRIEŠ RUNGTYNES:

- Vartininkas Joe Hartas buvo pirmųjų pusfinalio rungtynių didvyriu, padėjęs „Manchester City“ ekipai išsaugoti lygų rezultatą 0:0.

- Po praleistų trijų Madrido komandos rungtynių Cristiano Ronaldo grįžta į aikštę ir yra pasirengęs žaisti.

- Aikštės šeimininkai šįvakar žais be Karimo Benzema ir Casemiro, o svečiai žais be Davido Silvos.

- C. Ronaldo reikia vieno įvarčio, kad pakartotų Europos turnyruose pelnytų įvarčių per sezoną rekordą.

- „Manchester City“ nusitaikė į pirmą klubo istorijoje Europos turnyro finalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų