REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Grupė „The Rolling Stones“ (Scanpix nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

„The Rolling Stones“, Bobas Dylanas, Paulas McCartney, Neilas Youngas, Rogeris Watersas ir „The Who“, – garsiausi rokenrolo atlikėjai – pasirodys per didžiulį festivalį spalio mėnesį, antradienį pranešė organizatoriai. 

18

„The Rolling Stones“, Bobas Dylanas, Paulas McCartney, Neilas Youngas, Rogeris Watersas ir „The Who“, – garsiausi rokenrolo atlikėjai – pasirodys per didžiulį festivalį spalio mėnesį, antradienį pranešė organizatoriai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Legendiniai muzikantai dalyvaus spalio 7-9 dienomis vyksiančiame „megakoncerte“ polo lauke „Empire Polo“ Indijuje Kalifornijos dykumoje ir šį renginį muzikos mylėtojai jau vadina vienu geriausių visų laikų koncertu.

REKLAMA

„Negaliu įsivaizduoti tokio didelio koncerto, – laikraščiui „The Los Angeles Times“ sakė talentų agentas ir buvęs renginių organizatorius Jimas Guerinotas. – Neilas Youngas pradeda ir pristato Paulą McCartney – gal juokaujat? Manau, kad tai stulbinantis pasiekimas“.

Koncertų industrijos svetainės „Pollstar“ redaktorius Gary Bongiovanni AFP sakė, kad legendinių roko žvaigždžių dalyvavimas tame pačiame renginyje yra „unikali koncepcija“, kuri tikrai bus sėkminga.

REKLAMA
REKLAMA

„Istoriška, kad ... vos šešių svarbiausių atlikėjų per tris dienas (pasirodymas) niekada nebuvo organizuotas anksčiau , ir tai tikrai kartą gyvenime (pasitaikanti) patirtis“, – sakė jis.

„Oldčela“

Bilietai į renginį, apie kurį gandas sklandė savaites, bus pradėti pardavinėti pirmadienį ir kainuos nuo 199 iki 1 599 dolerių (nuo 173 iki 1 392 eurų), paskelbė koncerto organizatoriai „Goldenvoice“. Klientai galės nusipirkti daugiausia aštuonis bilietų komplektus į šį festivalį, pavadintą „The Desert Trip“.

„Pasirodymai prasidės nusileidus saulei, kiekvienas artistas atliks visą komplektą ir patieks tris su niekuo nepalyginamas rokenrolo naktis“, – sakoma „Goldenvoice“ interneto svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Toje pačioje vietoje kasmet vyksta ir Koučelos muzikos festivalis, vienas pelningiausių pasaulyje ir priviliojantis dešimtis tūkstančių gerbėjų.

Pasak G. Bongiovanni, atsižvelgiant į tai, kad dauguma koncerto žiūrovų tikriausiai bus jau žilstantys muzikos gerbėjai, dauguma bilietų bus į konkrečias vietas, o ne šiaip įeiti.

Visi atlikėjai, išskyrus „The Rolling Stones“ 68 metų gitaristą Ronnie Woodą, jau yra vyresni nei 70-ies. Jie vis dar aktyviai koncertuoja ir surenka dideles auditorijas, trokštančias pasižiūrėti į juos dėl nostalgiškų priežasčių.

REKLAMA

Koncerto organizatoriai sako, kad koncertą spalio 7 dieną pradės B.Dylanas ir „The Rolling Stones“, spalio 8-ąją koncertuos N. Youngas ir P. McCartney, o spalio 9-ąją – „The Who“ ir R. Watersas.

Šis festivalis gali tapti paskutiniu pasirodymu grupei „The Who“, kurios nariai yra užsiminę, kad netrukus išeis į „pensiją“. Gegužės mėnesį grupė turėjo baigti savo gastroles, bet jau pridėjo kelias datas birželį, kai pasirodys festivaliuose Europoje.

„The Who“ lyderis Rogeris Daltrey‘is spalio „megakoncerto“ atlikėjų sudėtį pavadino „puikiausiomis mūsų eros liekanomis“.

REKLAMA

„Tai tikrai nuostabu. Nuostabu, kad mes vis dar čia“, – sakė jis BBC praėjusį mėnesį, kai pasklido gandas apie tokį koncertą.

Šešių Rokenrolo šlovės muziejaus narių „megašou“ iškart sukėlė sujudimą socialinėje žiniasklaidoje, kur daugelis būsimą koncertą vadina „Oldčela“.

Vienoje ironiškoje žinutėje „Twitter“ koncertas buvo pavadintas „Dykumos kelionė ir kritimas: lūžusio klubo gastrolės“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų