REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Beyonce (nuotr. Vida Press)

Beyonce, kurios naujajame albume „Lemonade“ apstu užuominų apie neištikimybę, raudonu Kostiumo instituto pokylio kilimu žengė be sutuoktinio Jay Z.

39

Beyonce, kurios naujajame albume „Lemonade“ apstu užuominų apie neištikimybę, raudonu Kostiumo instituto pokylio kilimu žengė be sutuoktinio Jay Z.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Popmuzikos superžvaigždė vėl pakurstė gandus, kad jos vyras, su kuriuo ji susituokusi aštuoneri metai, buvo jai neištikimas, kai praėjusį mėnesį išleido populiariausiųjų sąrašų viršūnėse atsidūrusi albumą, kurio dainose kalbama apie žlugusią santuoką.

REKLAMA

Daug gerbėjų iškart pamanė, kad tie kritiški žodžiai yra skirti sutuoktiniui, bet ji, regis, praėjusią savaitę paneigė tokius gandus, kai Majamyje pradėdama gastroles dainą „Halo“ dedikavo savo „nuostabiam vyrui“.

„Noriu skirti šią dainą savo šeimai: ačiū, žmonės, kad remiate mane. Noriu skirti šią dainą savo nuostabiam vyrui, aš taip tave myliu, – pasakė ji miniai beisbolo stadione „Marlins Park“. – Aš taip tave myliu. (Dukrele) Blue, aš taip tave myliu“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau pirmadienį metiniame Kostiumo instituto pokylyje Niujorke Beyonce pozavo nuotraukoms viena, pasidabinusi specialiai sukurta „Givenchy“ suknia iš kūno spalvos latekso ir puoštą perlais.

Kelios akimirkos prieš tai, kai Beyonce viena žengė raudonuoju kilimu, jos jaunesnioji sesuo Solange, kurios vyras, režisierius Alanas Fergusonas taip pat nepasirodė, pademonstravo dizainerio Davido Laporto sukurtą įspūdingą citrinų spalvos suknelę ir geltono latekso blauzdines.

Ironiška, kad šis pokylis, dar vadinamas „Met Gala“, 2014 metais sukėlė pirmuosius gandus apie neištikimybę: tada saugumo kamera nufilmavo, kaip Solange spardo ir kumščiais daužo svainį, jiems išeinant iš vakarėlio viešbutyje „Standard“, kuris buvo surengtas po „Met Gala“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Hito „Drunk In Love“ atlikėja vėliau paskelbė pareiškimą, kad jos vyras ir jaunesnioji sesuo išsprendė savo nesutarimą, o Solange tvirtino, kad jau ramiai vertina tą incidentą.

Tuo tarpu drauge į šiemetinį Kostiumo instituto pokylį atėjo supermodelis Gigi Hadid ir buvęs „One Direction“ narys Zaynas Malikas, kurie pirmą kartą viešai pasirodė kaip pora. Popmuzikos žvaigždė net priderino prie juodo „Tommy Hilfiger“ kostiumo metalines rankų plokšteles į futuristinę pokylio temą.

Drauge raudonu kilimu taip pat žengė Robertas Pattinsonas su FKA Twigs, The Weeknd su Bella Hadid, Nicole Kidman su Keithu Urbanu, Kate Mara su Jamie Bellu.

Tačiau atskirai į pokylį ėjo naujieji įsimylėjėliai Katy Perry ir Orlando Bloomas nors abu prie savo ansamblių buvo priderinę elektroninius žaisliukus „Tamagotchi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų