REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nepasiduokite draugų nuomonei, partnerių spaudimui: jie irgi gali suklysti. Nepatartina aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Blogas laikas, ypač vakare. Kuo puikiausiai viską žinote, bet šiandien tai nepadės. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite vairuodami automobilį. Gali kilti nenumatytų nemalonumų darbe (jei šiandien tenka dirbti) arba tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis.

REKLAMA

Dvyniai

Niekam tikęs laikas, sukeliantis nuostolius, nusivylimus. Dėl šios dienos klaidų darbe galite jausti pralaimėjimą, pažeminimą. Geriausia, ką šiandien galima padaryti, – pamiršti dalykinius rūpesčius ir džiaugtis namų ramybe, nors rūpesčių ir namie pakaks.

Vėžys

Gana pavojingas laikas: nepervertinkite savo galimybių ir įtakos. Vis dėlto rasite išeitį iš kritinės situacijos. Pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su draugais. Atsargiau su darbo technika. Nepradėkite priekaištauti mylimam žmogui: tai žeminantis smulkmeniškumas, deja, nusivilsite, įsižeisite dėl menkų priežasčių.

Mergelė

Mažiau planuokite: dėl partnerių klaidų, neveiklumo ar tiesiog dėl nepalankių aplinkybių gali nepavykti įgyvendinti to, ko dabar siekiate. Bet jei visa tai atidėsite bent jau kitos savaitės pradžiai, viskas susitvarkys. Gresia įtemptas vakaras.

Svarstyklės

Diena įtempta, net pavojinga – būkite itin apdairūs tvarkydami piniginius reikalus. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia mokėti ir atleisti). Vakaro viešnagės žada nenumatytų rūpesčių, geriau susitikimus atidėti rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Geriau svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su užsieniečiais, atidėti. Venkite kištis į svetimus reikalus neprašomi, aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi.

Šaulys

Saugokitės netikėto konflikto: jis gali kilti dėl vieno netikusio žodžio. Nemanykite, kad priekaištais paveiksite kito sąžinę.

Ožiaragis

Rimtoms išvadoms ne metas, kaip ir ne laikas trenkti durimis ir pradėti gyvenimą iš naujo. Būkite pasiruošę netikėtumams: vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus. Nerizikuokite pinigais. Vakare venkite naujų pažinčių. Labiau tikėtinos apgaulės, vagystės.

REKLAMA

Vandenis

Blogas laikas, ypač vakarop gali apimti nusivylimas, pyktis dėl niekų, menkos nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo. Būkite itin atidūs ir susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Žuvys

Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo, ypač dėl pinigų. Jei užmezgėte romantiškus santykius, negeras laikas lemtingam žingsniui – vėliau gailėsitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų