REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Gerda Stiklickienė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Nauja TV6 laida „Žmogus prieš musę!“ sulaukė ne tik žiūrovų, bet ir valdininkų dėmesio. Šie, gavę skundą, primygtinai reikalauja kuo greičiau nutraukti laidos rodymą, mat ten neva skatinamas žiaurus elgesys su gyvūnais. Reakcijos netyla ir internete. Lietuvos garsenybės dalijasi mintimis apie kuriozišką situaciją.

29

Nauja TV6 laida „Žmogus prieš musę!“ sulaukė ne tik žiūrovų, bet ir valdininkų dėmesio. Šie, gavę skundą, primygtinai reikalauja kuo greičiau nutraukti laidos rodymą, mat ten neva skatinamas žiaurus elgesys su gyvūnais. Reakcijos netyla ir internete. Lietuvos garsenybės dalijasi mintimis apie kuriozišką situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komikas ir laidų vedėjas Justinas Jankevičius net pasiūlė veiksmų planą, kurio neva turėtų imtis Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba:

REKLAMA

„Gerb. Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba, manau, kad Jūs esate visiškai teisūs ir palaikau Jūsų prasmingą kovą su neteisybe ir gyvūnų kankinimu. Tik, dėl Dievo meilės, nesustokite uždraudę šią amoralią gyvūnų kankinimo laidą ir tęskite ką pradėję. Štai mano siūlomas veiksmų planas:

a) uždrauskite visas laidas apie žvejybą, nes ten kankinamos ne tik žuvys, tačiau ir sliekai, beigi musių ir uodo trūklio lervos.

REKLAMA
REKLAMA

b) uždrauskite laidą "Tauro ragas", nes... Na, čia kaip ir aišku..

c) uždrauskite TV Pagalbą... nors ne... Jums gi žmonės nerūpi... Cancel. Uždrauskime "Žvaigždės ir delfinai"

d) Olimpines žaidynes, nes konkūrai 

e) Visos kulinarines laidos taip pat turėtų būti uždraustos, nes ten ne tik propaguojamas gyvūnų žudymas, tačiau ir valgymas (FUIFUIFUI) Valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba, Jūs esate Lietuvos šviesuliai. Ačiū, kad užsiimate tokia reikšminga veikla ir saugote Lietuvos muses... P.S. Beje, taip pat siūlyčiau uždrausti Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, nes, mano žiniomis, jie ne tik propaguoja, tačiau ir verčia žmones naikinti muses, žiurkes ir tarakonus ir baudžia įmones, atsisakančias tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasipiktinimo neslėpė ir laidų vedėja Gerda Stiklickienė. Socialiniame tinkle feisbuk moteris teigė, kad greičiausiai tarnyba kontrolieriai tiesiog neturi, ką veikti.

„Viršūnė: ar valdininkai tikrai neturi ką veikti? Ar tikrai nėra Lietuvoje problemų, kurias būtina spręsti čia ir dabar??? Galvokit, kaip apginti smurtą patiriančias motinas, arba kaip pamaitinti minią badaujančių tautiečių, kurie šią akimirką neturi duonos trupinio savo vaikams... Gal nustokit gaišti laiką gindami musių teises ir imkitės svarbesnių reikalų... ( ko gero, nenustebčiau, jei greitu metu būtų išleistas įstatymas, draudžiantis užmušineti uodus... )“, - rašė moteris.

REKLAMA

Situacija pro akis nepraslydo ir Vitalijui Cololo.

Dasigyvenom žmonės, pažeidžiamos musių teisės, reikia BAUST

1. Žūklės parduotuves uz DZYKU (musių lervų, vaikučių), GENOCIDĄ, Ramonui 5 metai 

2. Laidų apie žūklę vedėjus už DZYKŲ kankinimą veriant ant Kablio, ir grupinį skandinimą su pašarais 10 metų...( KORSAKUI iki gyvos galvos.)..

3. Žvejojantiems MUSELINĖMIS meškerėmis ... (elektros kėde...)

4. Druskininkų savivaldybės gyventojus, svečius, ir ttt, viešai IŠPLAKTI (už kasmetį MOSKIŲ žudymą ir nuodijimą gvazdikelių aliejuku)....“, - sakė laidų vedėjas.

REKLAMA

tv3 televizijos projektų prodiuseris Mindaugas Rainys irgi sureagavo į kontrolierių išpuolį.

„Kai tauta ūžia dėl kalafiorų, kažkas sėdi ir stebi. Tikėjimas reinkarnacija buvo didžiausias mano galvos skausmas, dėl to ir rūpinausi, kad niekas nenukentetu...“, - socialiniame tinkle rašė M. Rainys.

Primename, kad TV6 televizija gavo iš Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) oficialų raštą, kuriame aršiai kritikuojamas naujasis šou „Žmogus prieš musę!“ 

Laidą, kurioje žinomi žmonės per minutę turi pagauti kambaryje skraidančią musę, įvertino kaip galimai žiauraus elgesio su gyvūnais skatinimą ir reikalauja nutraukti. „VMVT […] vadovaudamasi Gyvūnų gerovės ir apsaugos įstatymo 4 straipsnio 1 dalimi, kurioje nurodoma, kad draudžiama žiauriai elgtis su gyvūnais ir juos kankinti, bet kokiomis priemonėmis tiesiogiai ar netiesiogiai propaguoti ir skatinti žiaurų elgesį su gyvūnais, jų kankinimą, kurstyti smurtą prieš gyvūnus, prašo Jūsų nedelsiant nutraukti laidos „Žmogus prieš musę!“ transliaciją“, - rašoma dokumente.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų