REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Jessica Alba, Cashas Warrenas (nuotr. Instagram)

Cashas Warrenas gimtadienio proga gražiai pasveikino savo „mieląją meilę“ Jessicą Albą.

4

Cashas Warrenas gimtadienio proga gražiai pasveikino savo „mieląją meilę“ Jessicą Albą.

REKLAMA

Pora susituokė 2008-aisiais ir augina dvi dukteris, septynerių Honor ir ketverių Haven. Jessicai ketvirtadienį švenčiant 35-ąjį gimtadienį, Cashas per „Instagram“ paskelbė emocingas liaupses sutuoktinei.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia gražios nuotraukos, kurioje pora įsiamžinusi kartu, Cashas parašė: „Šalia tavęs man pilve vis dar skraido drugeliai. Aš vis dar prabundu vidury nakties ir šypsausi, nes tu esi šalia. Aš vis dar juokiuosi iš tavo pokštų. Tu mane vis dar įkvepi. Vis dar esu priblokštas tavo grožio. Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė nuo pirmosios dienos, kai sutikau tave, yra tavo amžius. Laimingo gimtadienio, mano mieloji meile!!! @jessicaalba“.

REKLAMA

Jessica pacitavo šį sveikinimą savo pačios puslapyje ir pridėjo kelis širdutes.

„Nuodėmių miesto“ žvaigždės diena aiškiai buvo puiki – ji šventė su draugais ir šeima, o apie linksmybes papasakojo „Snapchat“ paskyroje.

Tarp jos mergaičių įteiktų dovanų yra mielų piešinių. Be to, jai buvo įteiktos kelios didelės puokštės ir šokoladinis tortas be gliuteno ir pieno produktų iš „Sweet Laurel Bakery“.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp brangesnių dovanų buvo pirkinys iš Londono juvelyrinės parduotuvės „Ruifier“, bet Jessica neatskleidė, nuo ko ši dovana. Aktorė išlieka tarp gražiausių Holivudo moterų, o neseniai pripažino, kad dabar, būdama vyresnė, daug labiau pasitiki savimi.

„Turiu pasakyti, kad būdama 35-erių sau patinku labiau nei (tuomet, kai buvau) 25-erių, – praėjusį mėnesį sakė ji „E! News“. - Tikrai išgyvenau krizę būdama 25-erių, 26-erių, 27-erių. Nežinau, tai buvo kaip trejų metų krizė. Tada, būdama 28-erių, susilaukiau Honor ir pasijutau, kad viskas stojo į savo vietas ir įgavo prasmę“.

„Dabar jaučiuosi tikrai gerai ir labai džiaugiuosi sulaukusi 35-erių“, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų