REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo policijos pareigūnų dideliu greičiu sprukęs „BMW 530 D“ vairuotojas dabar jau džiaugiasi, kad pavojingai manevruodamas nepadarė avarijos.

Nuo policijos pareigūnų dideliu greičiu sprukęs „BMW 530 D“ vairuotojas dabar jau džiaugiasi, kad pavojingai manevruodamas nepadarė avarijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 22.45 val. pareigūnai stabdė „BMW 530 D“ angliškais numeriais. Stabdoma transporto priemonė sustojo kiek toliau nuo stabdymo vietos, maždaug apie 30 m, o pareigūnui einant link jos, pasigirdo didinamos variklio apsukos ir, didinant greitį, pradėjo sprukti.

REKLAMA

Nors buvo tamsu ir automobilis važiavo dideliu greičiu, pareigūnai nepametė jo iš akių, toliau persekiojo. Sprukdamas automobilis pavojingai manevravo tarp kitų transporto priemonių, nerodė įspėjamų signalų, lenkė kitas transporto priemones, kur tai daryti draudžiama – kėlė pavojingas situacijas visiems eismo dalyviams, kurie buvo priversti trauktis į šalikeles. Persekiojamo automobilio greitis siekė 200-230 km/val.

Transporto priemonei įvažiavus į Kauno rajoną, prie „BMW“ priartėjo pareigūnų ekipažas. Per garsiakalbį vairuotojas buvo įspėtas, kad, jei toliau nesustos, bus panaudotas šaunamasis ginklas. Vairuotojas visgi sustabdė vairuojamą transporto priemonę. Pribėgus pareigūnams paaiškėjo, kad vyras važiavo ne vienas, su juo ekipaže buvo ir dvi moterys (gimusios 1987 m.). Nuo Kėdainių rajono gyventojo (gimusio 1981 m.) sklido stiprus alkoholio kvapas. Patikrinimus jo blaivumą, alkotesteris parodė, kad vyras vairavo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,07 prom.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas neneigė savo padarytų pažeidimų. Jis pripažino nestojęs ir sprukęs, nes vairavo neblaivus. Taip pat jis sakė važiavęs pavojingai ir kad toks važiavimas galėjo pasibaigti tragedija, todėl džiaugiasi, kad „neužsimušė“.

Vairuotojas buvo nušalintas nuo vairavimo, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, automobilis nutransportuotas į saugojimo aikštelę. Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų