REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Neverta rizikuoti pinigais, nekilnojamuoju turtu – impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Apgaulingas metas: lyg ir geros naujienos, naudingi pasiūlymai, patikimos garantijos, tačiau šiuo metu viskas gali pakrypti nenumatyta kryptimi. Mažiau ginčykitės, venkite įrodinėti savo tiesą. Galite būti priversti spręsti finansines problemas. Šiuo atveju tikslas negali pateisinti priemonių.

REKLAMA

Dvyniai Stabtelėkite ir pasigilinkite į savo mintis, elgesį, bendravimą. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą. Būkite atidesni artimųjų svajonėms, skundams, daugiau laiko praleiskite su šeima.

Vėžys Šiandien jausitės smagiau. Gerai tvarkyti skubius reikalus: nesunkiai įveiksite kliūtis. Vis dėlto nesiimkite radikalių veiksmų, net jei matote šviesius horizontus. Šiuo metu situacija aplink jus nėra stabili.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nerimausite beveik dėl nieko. Pasistenkite neskubėti, nusiraminti, gerai viską apgalvoti ir metodiškai parengti. Saugokite savo sveikatą ir nepykite dėl patarimų, pastabų – jie bus naudingi. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Mergelė Pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos: taip ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio.

Svarstyklės Nemalonus metas. Didesnė įvairių nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto paskutinę minutę jums turėtų pasisekti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga, kas trukdo jūsų gyvenime ir veikloje. Rasite išmintingą išeitį iš jums sunkios situacijos. Priimkite pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Būkite taktiškesni, kantresni bendraudami su mylimu asmeniu.

Šaulys Kol kas viskas puiku, svarbu nesugadinti to, kas pasiekta. Nesklandumai galimi, jei imsite eksperimentuoti, mėginti sėkmę. Nieko nekeiskite, niekam ilgam neįsipareigokite.

Ožiaragis Pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Galimas susitikimas su seniai matytu draugu, kuriam prireiks jūsų pagalbos. Negeras laikas atsakingiems sprendimams, ypač finansiniams, meilės.

REKLAMA

Vandenis Mažiau rūpesčių patirsite, jei mokėsite pasiduoti srautui, įsiklausyti į vidinį balsą, jei esate taikūs ir geranoriški. Mažiau planuokite: viskas gali išeiti atvirkščiai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais, romantiškais santykiais.

Žuvys Viskas bus gerai, kol nemanysite, kad esate padėties šeimininkas. Niekur nerizikuokite, nieko jėga nesiekite ir mokėkite patys išsisukti iš prievartos. Kad ir kuo užsiimsite, remkitės tik į save, nepasikliaukite draugų, kolegų pažadais, nes lemtingą akimirką galite likti vieni.

 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų