REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Būrį pramogų pasaulio atstovių suvedžiojęs Lewisas Hamiltonas atsisako rimtų santykių (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Lewisas Hamiltonas „neturi laiko“ pasimatymams, nors turbūt nebūna nė dienos, kad šis „Formulės-1“ čempionas nebūtų susiejamas su kokia nors įžymybe.

Lewisas Hamiltonas „neturi laiko“ pasimatymams, nors turbūt nebūna nė dienos, kad šis „Formulės-1“ čempionas nebūtų susiejamas su kokia nors įžymybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujausi gandai buvo tokie, kad 31 metų L. Hamiltonas meilinosi Rihannai, Kendall Jenner, modeliui Petrai Nemcovai ir buvusiai Chriso Browno draugei Karrueche Tran.

REKLAMA

Tačiau pats Lewisas tvirtina, kad gandai apie jo asmeninį gyvenimą yra visiškai neteisingi, pirmiausia todėl, kad dėl karštligiško gyvenimo tempo jam nelieka laiko santykiams.

„Aš neturiu laiko“, – sakė jis laikraščio „New York Post“ paskalų skyreliui „Page Six“.

„Esu labiausiai užsiėmęs ... Bandau laimėti čempionatą ir keliauju kaip niekad anksčiau... Manau, kad pasimatymai ir santykiai manęs laukia ateityje“. – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausia L. Hamiltonui piršta įžymybė buvo čekų gražuolė Petra, kuri lydėjo jį į pasaulio sporto apdovanojimų „Laureus“ ceremoniją anksčiau šį mėnesį.

Pora, kuri susipažino pernai, filmuodamasi Lewiso „Formulės-1“ komandą remiančios „Mercedes“ reklamai, prieš apdovanojimų šou buvo pastebėta išeinanti iš viešbučio Berlyne, o per šou sėdėjo prie to pačio stalo.

Pernai lapkritį Lewisas buvo pastebėtas vykstantis į viešbutį su dainininke Rita Ora po Britų mados apdovanojimų ceremonijos.

Tačiau šaltinis tvirtino, kad jiedu yra tik draugai ir kad Lewisas norėjo Ritos patarimų dėl savo, kaip dainininko, karjeros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai jie kartu išėjo iš apdovanojimų (ceremonijos) ir nuvyko į viešbutį, visi pagalvojo, kad tai dar vieni Ritos santykiai, – britų laikraščiui „The Sun“ sakė šaltinis. – Bet jie yra tik draugai ir Lewisas visą laiką kalbėjo apie savo muziką“.

„Lewisas nuolat kalbėjo apie dideles savo viltis dėl dainininko karjeros. Rita sakė, kad padės kaip galėdama, net – bendru darbu. Ji turi virtinę hitų ir gerų ryšių muzikos pasaulyje“, – pasakojo šaltinis.

Kol kas ilgiausiai trukę Lewiso santykiai buvo romanas su buvusia „Pussycat Dolls“ žvaigžde Nicole Scherzinger, kuris su pertraukomis gyvavo nuo 2007-ųjų iki 2015-ųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų