REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Bobbi Kristina Brown su mylimuoju (nuotr. Vida Press)

Bobbi Kristina Brown patyrė du persileidimus, tvirtina jos gedintis draugas Nickas Gordonas.

Bobbi Kristina Brown patyrė du persileidimus, tvirtina jos gedintis draugas Nickas Gordonas.

REKLAMA

Vyrukas, kuriam buvo 17-ka, kai jis įsimylėjo tuomet 14-metę Whitney Houston dukterį, atvirai kalbėjo apie savo draugės problemas, kurios nuvedė prie incidento, kai ji 2015 metų sausį kone prigėrė jų namuose Rosvele Džordžijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Bobbi Kristina buvo rasta vonioje veidu žemyn, be gyvybės ženklų, ir nuvežta į netoliese esančią ligoninę, kur jai medicininėmis priemonėmis buvo sukelta koma. Ji taip niekada ir neatgavo sąmonės, o liepą mirė.

REKLAMA

Nickas „Daily Mail Online“ papasakojo, kad planavo ją vesti – po to, kai ji kreipėsi pagalbos dėl žalingų įpročių.

„Mirus jos mamai, ji vartodavo vaistus, kad nuslopintų skausmą, kurį jautė, – pasakojo jis. – Ji pradėjo gerti skausmą malšinančius vaistus, ir „Xanax“, ir žaloti save. Galėjai matyti randus ant jos rankų ... Žmonės ėmė siūlyti reabilitaciją, bet ji priešinosi, narkomanai visada priešinasi. Ji maišė vaistus“.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji dažnai būdavo prislėgta. Mes išgyvenome porą persileidimų. Mums būtų labai patikę turėti vaiką, bet to dar neplanavome, ir ji buvo tiesiog toks jaunas, trapus žmogus, kad jai tai atsiliepė“, – sakė N. Gordonas.

Jis taip pat paaiškino pranešimus, esą jis ir Bobbi Kristina buvo vyras ir žmona. Pasak jo, jie kartą buvo nuėję susituokti, bet eilė buvusi per ilga.

„To norėjo Bobbi Kristina. Ji norėjo pasakyti žmonėms, kad mes susituokę... Kartą vos nesusituokėme. Nuėjome į teismo rūmus, bet eilė buvo per ilga, o mums reikėjo į šeimos susitikimą Floridoje. Pasakiau: „Mažyte, turim leistis į kelią“. Norėčiau, kad būčiau palaukęs tas 30 minučių ir tai padaręs“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjus devyniems mėnesiams po Bobbi Kristinos mirties, 26 metų Nickas pripažįsta, jog jam vis dar sunku susitaikyti su faktu, kad draugės nebėra.

„Negaliu atsiplėšti nuo Krissy, – sakė jis. – Ji turi superypatingą vietą mano širdyje. Nenoriu to palikti. Galvoju, kad ji yra su manim, kasdien... Visą laiką su ja kalbuosi. Turiu. Tai padeda man išlaikyti sveiką protą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų