REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Tragiška lemtis: mažametis automobilyje nušovė savo motiną (nuotr. YouTube)

Viskonsino valstijoje vienas mažametis, vežamas ant užpakalinės automobilio sėdynės, netyčia nušovė savo motiną pistoletu, kuris išslydo iš po vairuotojos krėslo, trečiadienį pranešė JAV policija.

Viskonsino valstijoje vienas mažametis, vežamas ant užpakalinės automobilio sėdynės, netyčia nušovė savo motiną pistoletu, kuris išslydo iš po vairuotojos krėslo, trečiadienį pranešė JAV policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

26 metų Patrice Price mirtis buvo konstatuota įvykio vietoje po antradienį įvykusio incidento Milvokio mieste, nurodė vietos šerifo biuras. Pustrečių metų vaikas – pasak vietos žiniasklaidos, berniukas – iššovė iš .40 kalibro ginklo per vairuotojo krėslą, kai motina vairavo automobilį.

REKLAMA

Vietos transliuotojas WISN citavo aukos tėvą, kuris sakė, kad P.Price buvo trijų vaikų motina. „Ši mergaitė man reiškė visą pasaulį, – Andre Price'as sakė televizijai. – Ir aš praradau pusę savo širdies.“

Minimas ginklas veikiausiai priklausė aukos partneriui, dirbančiam apsaugininkui, o dienraštis „Milwaukee Journal Sentinel“ nurodė, kad moteris vairavo jo automobilį, nes jos mašina keliomis dienomis anksčiau buvo pavogta. Šerifo biuras informavo, kad pareigūnai rado žuvusiose moters partneriui priklausantį apsaugininko diržą su pistoleto dėklu, gulintį ant grindų priešais priekinį keleivio krėslą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaunamasis ginklas buvo rastas ant grindų už vairuotojo krėslo. Šiuo metu pareigūnai tęsia tyrimą. Tuo metu, kai įvyko šis incidentas, automobilyje buvo kitas vienerių metų P.Price vaikas ir tos moters motina. Nei vienas iš vaikų nebuvo automobilinėje kėdutėje.

Kaip praneša WISN, P.Price motina pasakojo artimiesiems, kad salone pasigirdo garsus pokštelėjimas, o jos dukra atsigręžė ir pasakė: „Mama, neleisk man numirti.“ Po to įvykio kiti vairuotojai sustojo šalia ir nustūmė automobilį į šalikelę, o vėliau atvyko policijos pareigūnai, kurie mėgino gaivinti pašautą moterį, kol atvažiavo greitoji pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keturmetis pašovė motiną

Praeitą mėnesį Floridoje įvyko panašus incidentas, kai automobilio gale sėdėjęs keturmetis pašovė vairuojančią motiną, aistringą ginklų entuziastę, bet ta moteris liko gyva.

Jamie Gilt, kuri internete girdavosi savo vaiko gebėjimu valdyti ginklą, kovo 8-ąją buvo sunkiai sužeista kulkos, perskrodusios vairuotojo krėslą.

Šis incidentas įvyko, kai motina ir sūnus važiavo paimti arklio, pasakojo vienas policininkas, kuris atskubėjo į pagalbą J.Gilt, kai pastebėjo netikėtai gatvėje sustojusį automobilį. J.Gilt sūnus pašovė motiną iš .45 kalibro pistoleto, kurį rado ant pikapo grindų. Policija nurodė, kad tą ginklą moteris turėjo teisėtai.

REKLAMA

Ginkluotą smurtą Jungtinėse Valstijose siekianti sumažinti nevyriausybinė organizacija „Everytown for Gun Safety“ nurodė, kad šiemet šalyje įvyko jau 77 incidentai, kai vaikai arba paaugliai iki 17 metų netyčia iššaudavo iš ginklo ir nužudydavo arba sužeisdavo kitą žmogų.

Jungtinėse Valstijose nuo šaunamųjų ginklų kasmet žūva apie 30 tūkst. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų