REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Turėsite galimybių atnaujinti arba užmegzti romantiškus bei draugiškus ryšius. Vis dėlto pernelyg nežaiskite su likimu, nerizikuokite, nesukčiaukite. Imkitės neatidėliotinų reikalų, vizitų, kurių dėka galite pagerinti savo padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gera diena semtis žinių, rašyti laiškus, bendrauti, svečiuotis. Lengvai užmegsite reikalingus ryšius. Padedami artimų žmonių galėsite įgyvendinti kai kuriuos savo planus.

REKLAMA

Dvyniai Sustiprės jūsų nuosavybės jausmas, noras šeimininkauti, rūpintis namiškių poreikių patenkinimu arba verslo materialine baze. Gali pakvipti kažkuo, kas turėtų užtikrinti didesnį stabilumą ateityje.

Vėžys Į viską žvelgsite kūrybiškai, būsite linkę paflirtuoti, pasidairyti smulkių pramogų. Panašu, kad visą dieną bendrausite su jums įdomiais žmonėmis. Pokalbiai nuolat kryps į temas apie žaidimus, meilę, pramogas, vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, teks susirūpinti savo profesiniu įvaizdžiu arba darbo sąlygomis, tvarka darbo vietoje. Gana lengvai tvarkysite kasdienius reikalus, namų ūkio darbus. Galbūt pradėsite lankyti sportinius užsiėmimus.

Mergelė Pasitempsite, padidės jūsų komunikabilumas, tapsite įdomesni ir patrauklesni tiek sau, tiek aplinkiniams. Būsite nusiteikę ir darbui, ir pramogoms. Galimas sėkmingas tarpininkavimas ar dalyvavimas konkurse.

Svarstyklės Priimsite teisingus sprendimus, jeigu pasikonsultuosite su žinovais,specialistais. Tai ypač svarbu, jei norite imti paskolą, pradėti jums mažai žinomą veiklą, parengti ar sutvarkyti svarbius dokumentus, bylinėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite tikėtis, kad kai kurios jūsų problemos sėkmingai išsispręs. Pravartu išmanyti įstatymus bei savo teises. Jeigu atrodysite pakankamai kompetentingi ir autoritetingi, niekas nemėgins jūsų vedžioti už nosies.

Šaulys Jausite didesnį pagyvėjimą, aktyviau sieksite savo tikslų. Deja, įtempti darbai jums beveik neleis svajoti apie romantiką, pramogas, juolab kad gali tekti rūpintis ne tik savo, bet ir draugų, kolegų reikalais, problemomis.

Ožiaragis Būsite lankstūs, diplomatiški. Sugebėsite suprasti kitaip galvojančius, padaryti gerą įspūdį. Buitinius ir dalykinius rūpesčius išstums poreikis paprastai pabendrauti, pasilinksminti, pasportuoti.

REKLAMA

Vandenis Tai tam tikrų vidinių ieškojimų diena, o išorinių įvykių bus nedaug. Viskas koncentruosis kažkur anapus išorinės regimybės. Nelįskite į abejotiną veiklą, neaiškias pažintis, jeigu tam nėra ypatingos būtinybės.

Žuvys Palanku tvarkyti nuosavybės, komercinius, nuomos reikalus. Būsite pakankamai veiklūs, kad sugebėtumėte praktiškai įgyvendinti dienos planus. Meilės nuotykiai, pramoginiai renginiai maloniai praskaidrintų vakarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų