REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Kate Middleton (nuotr. Vida Press)

Visas pasaulis neatitraukia akių nuo kunigaikštienės Kate Middleton, kuri žavi elegancija, grožiu, jaunyste. Visgi dėl nepriekaištingos figūros ir švytinčios odos viena garsiausių pasaulyje mamų labai stengiasi. Ką valgo ir kaip sportuoja karališkosios šeimos atstovė?

47

Visas pasaulis neatitraukia akių nuo kunigaikštienės Kate Middleton, kuri žavi elegancija, grožiu, jaunyste. Visgi dėl nepriekaištingos figūros ir švytinčios odos viena garsiausių pasaulyje mamų labai stengiasi. Ką valgo ir kaip sportuoja karališkosios šeimos atstovė?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kate Middleton sporto taisyklės:

Visada lauke

Kadangi Anglija daugeliui siejasi su lietumi, sunku patikėti, kad kunigaikštienė visada sportuoja lauke. Visgi dažname interviu Kate teigė, kad bėgioja visais metų laikais, nes tai padeda atsipalaiduoti ir pamiršti susikaupusius rūpesčius. Ji atvirai pripažino, kad beveik niekada nesilanko sporto salėje, o figūrą palaiko ramiu bėgiojimu ar viso kūno tempimais.

REKLAMA

Derinimas

Nors dažnas įsivaizduoja, kad karališkos šeimos atstovai neturi dirbti, tiesa yra priešinga. Kate kartu su vyru labai dažnai keliauja po pasaulį, dalyvauja vizituose, tad poilsiui lieka labai mažai laiko. Ypač, kai Kate tapo dviejų vaikų mama.

Būtent todėl kunigaikštienė stengiasi derinti asmeninę veiklą su sportu, todėl labai dažnai ją galima išvysti skaitančią knygą ir minančią elektroninį dviratį.

Mylimos sporto rūšys

Dažname interviu Kate atskleidžia, kad mėgsta aktyvų poilsį, tad net atostogų metu neleidžia kūnui aptingti. Vis dėlto ji renkasi mylimas veiklas, todėl ne tik puikiai leidžia laiką, bet ir tobulina formas. Kunigaikštienė labai mėgsta plaukioti ir slidinėti, o mylimų pomėgių siūlo susirasti ir kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Vengia streso

Kai žiniasklaida seka kiekvieną tavo žingsnį, spekuliuoja tiesos neatitinkančias teorijas, galima suprasti, kad streso netrūksta. Visgi Kate neįsileidžia jaudulio ir nerimo į savo gyvenimą, o blogas mintis vaiko jogos pratimais.

Apie streso žalą daug kalba ir medikai, sveikos gyvensenos ekspertai, kurie teigia, kad stresas kenkia ne tik kūno formoms, bet ir prišaukia įvairias, dažnai ir itin sunkias ligas.

Kate Middleton mitybos planas:

Kunigaikštienė ne kartą patvirtino, kad tiesiog nekenčia dietų, todėl bando teigiamą pavyzdį rodyti ir jaunoms, valgymo sutrikimais sergančioms merginoms. Visgi ji teigia, kad svarbu maitintis sveikai, kad ne tik neaugtų kilogramai, bet ir nekibtų ligos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mityboje – daug sveikų patiekalų

Jos mitybos planą sudarė keli garsiausi Londono dietologai, kurie ir paviešino jos dietos ypatybes. Skelbiama, kad moteris gaminančių virėjų prašo naudoti tik pačius šviežiausius produktus. Jos mityboje labai daug daržovių ir jūros gėrybių, raudonos mėsos galima rasti labai retai. Taip pat skelbiama, kad Kate dievina pupeles ir žalias salotas, kurias naudoja vietoj užkandžių.

Dukano dieta

Prancūzų mitybos specialisto Pjero Dukano sukurta dieta vertinama kontraversiškai, tačiau sulaukė garsiausių pasaulyje žmonių susidomėjimo. Skelbiama, kad besilaikantys šios dietos išvengia grįžtančių kilogramų, o tereikia laikytis keturių žingsnių. Apie juos sužinosite jau visai netrukus, tik naujienų ir pramogų portale tv3.lt.

REKLAMA

Metas poilsiui

Kate savęs nebaudžia, o tai pataria daryti ir kitus. Skelbiama, kad kartas nuo karto kunigaikštienė save apdovanoja mylimais guminukais, šokoladais. Kita jos nuodėmė – kiaušinių salotos su riebiu padažu. Nors tai „kenksmingas“ kūnui maistas, tačiau tiek specialistai, tiek Kate siūlo save lepinti, nes kitaip trūks motyvacijos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų