REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Balandžio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Persilaužimo metas, palengva viskas ims stoti į savo vietas. Šiandien negeras laikas priimti atsakingus sprendimus: nuo rytdienos pradėkite mąstyti, o šiandien tiesiog pailsėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien nepatartina užmegzti naujų pažinčių, atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus. Popiet tiktų tvarkyti skubius reikalus. Vakaras palankus ne itin maloniems, bet privalomiems susitikimams. Nesiblaškykite vairuodami, saugokitės vagišių.

REKLAMA

Dvyniai Aktyviai veiklai ne pats geriausias metas: viršvalandžių neplanuokite, reikia daugiau laiko praleisti namie. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą.

Vėžys Sėkmingą progą galite tiesiog pražiopsoti. Mažiau skaičiuokite, planuokite: labiau seksis, jei pasikliausite nuojauta. Tiesa, šiuo metu jūsų optimizmas bei vertinimai gali būti kiek perdėti ir gali net pridaryti bėdų.

Liūtas Gali tekti persidirbti: padidės darbų krūvis namie ar darbe. Tačiau šiuo metu esate stiprūs, kad vieni viską įveiktumėte. Geras laikas iš esmės tvarkytis namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Iš sutuoktinio, partnerių, jus supančių žmonių galite išgirsti gerą patarimą, naudingos informacijos. Būkite dėkingi ir už kritiką: artimiausiu metu jos, deja, padaugės, tad savų pastabos padės laiku kai ką pakeisti, ištaisyti.

Svarstyklės Nors esate pasirengę dideliems žygiams (tiesiogine ir perkeltine prasme), aplinkybės klostosi nepalankiai. Vėliau tinkamas metas skolintis pinigų.

Skorpionas Nors diena nepalanki, jausitės neblogai (bent jau geriau už kitus). Nepraraskite budrumo jausmo: jus bus lengva įtraukti į avantiūrą. Keliones, viešnages, svečių priėmimą verta atidėti rytdienai. Geras laikas kreiptis patarimo į išmintingą draugą, dvasininką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Tiktų aptarti su vadovu konfidencialius klausimus, susijusius su jūsų veikla, karjera.

Ožiaragis Palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes ir turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių. Ypač pirmą dienos pusę saugokitės pataikūnų, intrigantų ir savanaudžių.

Vandenis Tiktų tvarkyti konfidencialius reikalus. Tiesa, nesistenkite sužinoti, kas nuo jūsų slepiama, – jūsų reakcija gali būti audringa. Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo, ypač vakarop.

Žuvys Daug kas priklausys nuo asmeninių pastangų. Jūsų įtaka aplinkiniams bus nemenka, tik pasistenkite likti sąžiningi sau ir su žmonėmis, su kuriais turėsite reikalų. Neskubėkite, šiuo metu bus lengva suklysti ar netyčia ką nors apgauti.

 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų